TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
baska bir kurumda calisipta aranan varmi arkadaslar ben aranmadim henuz bu durumda olup insan kaynaklarini arayan var mi
-
@musgrave_ rica ederim.. bir de şu var, siz yine de yanınızda ceketinizi kravatınızı bulundurun, üst yöneticilerle görüşürken genellikle takım elbiseli gitmeye çalışırız. en azından işe başladığınız birimin başkanıyla görüşürken takım elbise olsa ya da en azından kravatlı olsanız daha iyi olur gibi.. her birimin başkanının hassasiyeti farklı o nedenle en azından başlangıçta öyle olsanız bence daha iyi olur gibi.
-
@eyüp hocam çok teşekkür ederim. hem şimdi verdiğiniz bilgilerden dolayı hem de sürecin başından sonuna kadar sorulan bütün soruları detaylı ve açıkça cevapladığınız için.
-
@musgrave_ ne demek, artık meslektaşız, yeni meslektaşlarıma tecrübelerimle yardım edeceğim tabi
-
Hayırlı olsun dostlar. Ty ailesini unutmayınız. Tecrübelerinize forumdaşlar hep ihtiyaç duyacaktır.
-
göreve başlayan arkadaşlar ortam nasıl, birimleriniz belli mi, başlayamayanlar için biraz bilgi verebilir misiniz?
-
@kaziratu Aynı soruyu bende sorucaktım.ben meclisi aradım başka bir kamu kurumunda çalışan ve bu sınavı kazananların muvafakat yazılarının üst yöneticide olduğu ve imzalanması sonucu kurumlarımıza gönderileceği söylendi.Benim durumda olanlara duyurulur
-
@kaziratu birimlerimiz belli. Ben sahsim adina konusayim ortamdan, birimimden, bize gosterilen alakadan cok cok memnunum. Herkes kendi biriminde suan egitimler baslamadi haliyle tum arkadaslarin gelmesi bekleniyor.
-
@hunat başlamayanların birimleri de belli mi acaba teşekkür ederim cevap için.
-
@kaziratu Soyle soyleyeyim ilk gun direkt insan kaynaklarina gidiyorsunuz adinizi sorup biriminizi soyluyorlar yani henuz baslamayanlarinki de belli rica ederim bu arada
-
@hunat hocam siz hangi puan türünden kazanıp hangi bölüme verildiniz
-
@maliyeci1983 P33 den girdim. Kanunlar kararlardayım.
-
@hunat aLLAH YARDIMCINIZ OLSUN P34DEN GİRENLER NEREYE VERİLDİ BİLGİNİZ VARMI HOCAM DIŞ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DİYE DUYDUM AMA DOĞRUMUDUR
-
@maliyeci1983 sağolun 2 tanıdığım var P34 den giren onlar dışilişkilere verildi ama tam bir bilgim yok
-
Merhaba arkadaşlar, su an her yer çok hareketli biliyorum fakat başka kurumda çalışanlardan aranan oldu mu, daha ne kadar bekleriz sizce? Ben aradığımda bir bilgi alamiyorum nedense.
-
@cntncntn kuruma mevcut başbakanlık uzmanlarından da geçiş yapanlar olacak bu ay hareketli geçecek.
-
@cntncntn ben çalışıyorum geçen hafta pazartesi muvafakat yazılarının kurumlara yazıldığını söylediler bana ben aradım..fakat kurumuma henüz gelmemiş yazı araftayız daha:)
-
@maliyeci1983 çok teşekkürler, benim kuruma da gelen bir yazı yokmuş
-
eğer biran evvel başlamak istiyorsanız muvafakat yazışmalarını elden getirip götürebilirsiniz ben öyle yapmıştım 1 hafta kadar bir sürede muvafakatımı alıp geçmiştim bundan yıllar önce.. tabi hatırladığım kadarıyla her iki kurum arasında 3-4 defa gidip gelmiştim her seferinde evraktan kayıt ettirip sonra havale ettirip en sonunda kimin onayı gerekiyorsa onunla gerekiyorsa konuşup epey bir mesai harcamıştım..
-
@eyüp üstad günaydın...Ankarada olsak dediğiniz yol uygulanabilirdi ama ben istanbuldayım...Malesef Gelir İdaresi Başkanlığı Ankarada....:(((