TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@ozlemmm trafik yokken arabayla gidiş veya dönüş 20 dk. trafik varsa sabahları 30 dk. akşam dönüş ise 45 dk.
-
@genclerbirlikli arabayla alternatif yolları kullanınca bu bir saat kısalıyor.
-
@eyüp hocam herkesin arabası ve ehliyeti yok ki. Ayrıca servis imkanı var mı servis kullanmayı arabaya tercih ederim ben olsam
-
ev konusu tercih meselesi. yeni evler uzakta, eski evler yakında genellikle. eryaman tabiki yeni ama illaki uzak...
-
@eyüp ehliyetim var ama arac kullanma tecrubem yok simdilik suan ya yürüyerek ya da toplu taşima ile gidebilecegim bir eve bakmam daha uygun..bakalim ev isini nasil çözücez:))
-
@ozlemmm bence en yakın yerler ayrancı, dikmen, sokullu ve öveçler.. ayrancıdan yürüme imkanı da olabilir. dikmen, sokullu ve öveçler ise toplu taşıma açısından iyi, toplu taşıma ile 5-10 dakikada meclise varabileceğiniz yerler.
-
@genclerbirlikli dediğiniz gibi herkesin durumu farklı. servis yok. ancak gölbaşı toki'de çok fazla meclis personeli oturuyor. o nedenle oraya giden birkaç servis var ücretli tabi.. orası da epey uzak meclise yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta..
-
@eyüp bu çok açiklayici oldu valla sagolun iyi ki varsiniz
-
Yasama uzmanlarından milletvekili danışmanı olabiliyormuş, belki de bu yüzden hali hazırda başka kurumlarda çalışanlara öncelik vermiş olabilirler, deneyim açısından. Atanan arkadaşlara tavsiyem çevre edinmeye bakın, vekil danışmanlığından özel kalem, özel kalemden daire başkanı hatta danışman olanlar var. Tebrikler...
-
Ne zaman başlarız gelişme var mi arkadaslar?
-
@dikey bu sabah aradim atama onayi gelmedi ne zaman gelecegini bilmiyoruz yukaridakilerin insiyatifine bagli dediler
-
@hunat bu hafta gelir herhalde baskan değişecek, yarin tekrar arayalim bn de ararim
-
@dikey bu hafta gelebilir sonraki hafta da gelebilir falan dediler. İnşAllah bir an önce gelir. Aradıktan sonra buraya da yazarsanız sevinirim
-
@hunat yazarim tabiki
-
-
Merhabalar bir sorum olacak.
Ben burasiyla beraber bir kurumda daha mulakatta basarili oldum. Oranin da evrak teslim suresi bu hafta sona eriyor. Boyle durumlarda ne yapiliyor biliyor musunuz acaba? Ilk tercihim meclis ama es kaza bir aksilik cikmasi ihtimaline karsin diger kuruma da belge gondersem mi diyorum fakat bu halde de bir problem olur mu bilemiyorum. Bilgisi olan var midir acaba? Benzer durumda olan ya da?
-
meclisin otoparkını kullanabiliyormuyuz mülakat için?
? -
@apranax belgeleri yollamak atama işleminin yapılmasını isteme anlamına geliyor işlemler bitince atanman gerçekleşmiş oluyor ve belirtilen sürelerde işe başlamaman durumunda yaptırımları var.
-
@william hangi mulakat icin? Yapilmayan mulakat kaldi mi?
-
@apranax aynı durum benim için de geçerli hocam ben de ne yapacagimi şaşırdım