2017 Zamlı Öğretmen Maaşları
-
2016 enflasyon oranlarının açıklanmasından sonra öğretmenlerin 2017 yılı içerisindeki zamlı maaşları belli oldu.
- 2017 öğretmen maaşları listesine göre 25 sene ve üzeri görev yapan 1/4 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.119 TL,
-1/3 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.112 TL,
-1/2 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.107 TL,
-1/1 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.102 TL,
-2/3 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.042 TL,
-2/2 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.037 TL,
-2/1 kademeli öğretmenlerin net maaşı 3.032 TL,
-3/3 kademeli öğretmenlerin net maaşı 2.979 TL,
-3/2 kademeli öğretmenlerin net maaşı 2974 TL,
-3/2 kademeli öğretmenlerin net maaşı 2.974 TL,
-3/1 kademeli öğretmenlerin net maaşı 2.970 TL,
En Düşük Maaş Alan Öğretmenin Maaşı Ne Kadar?
En düşük maaş alan öğretmenin maaşı ise 2017 yılı içerisinde 9/1 kademeli öğretmenler için 2 bin 704 lira oldu.
-
Öğretmenlerin maaşı yüksek ders ücretini falanda hesaplarsak 3.5 i eğer hafta sonu kursu açıyorsa 4ü rahatlıkla görür eğitim fakültesini yata yata bitirip bu paraları kazanmak ...
-
@aliveli bir yönden de kazanmak herkesin elinde kazansaydın ve/veya okusaydın kardeşim denmez mi hocam???
-
@Antimülakat Nasrettin Hocanın fıkralarındaki gibi bir cevap vermişsiniz saygıyla alkışlıyorum hocam. Kendileri de hak etmiş bu cevabı. YAA ALİVELİ ADAMA SORMAZLAR MI
-
@Antimülakat denemez hocam mesleği yapmak istemiyorum , diğer taraftan herkes emeği kadar kazansın istiyorum YAAA phoneix alırsın cevabını
-
@aliveli hesaplanması zor hocam. Bence asıl sıkıntı İİBF/SBF/HF uygulanan zulümde. Bu hesaplara girecek olursak, Lisede Tapu ve Kadastro mezunu olup, 76 puanıyla Ankara da bir kadroya atanıp 3 bine yakın maaş alanları nasıl konuşuruz.
-
çalıştığı için maaşı haricinde para alan nadir mesleklerdendir öğretmen mesai saatleri içersinde görevi başında olması gerekir ancak dersi yoksa okula dahi uğramaz diğer tüm memurlar işi olsun olmasın iş yerinde olmak zorundadır. Bir de mesleği kutsayan laflar '' bu kutsal mesleği yaptığım için ...... ''
-
@Antimülakat tapu memurunun sorumluluğu ağır , yetkisi çoktur . Öğretmenden bir milyon adet sadece devlette var . Elinde bir çocuğun hayatını çizen not vermek gibi bir kavram var sonuna kadar kullanır . Sorun satan hocalarımız , döve döve öğrencisini altına yaptıran hocalarımızın malesef sayısı çok çok fazla . Öğretmenlere ilişkin çok daha önce çözülmesi gereken sorunlar var.
-
@aliveli hocam mesele öğretmenlerin içerisinde çok emek göstermeden para kazananların olduğu noktasındaysa hem fikiriz. Hepsi için genelleme yapmasak da öğretmenlik mesleğinin diğer kamu mesleklerine göre daha rahat olduğunu söyleyebiliriz. Ama ben sizin kazanıp okuyabileceğiniz noktasında eleştiri yapmıştım. Hukuk okumak sizin tercihiniz oysa aynı potansiyelle öğretmenlikte okuyabilirdiniz ama dediğiniz gibi istemediğiniz bir meslekse okumamanız çok daha yararlı olmuş.