TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

    mülakat eşittir adaletsizlik,sınavsız alım eşittir adaletsizliğin karesi..

    ÖABT
    7
    9
    1900
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      skahraman558 Son düzenleyen:

      ve ilave olarak şu sözü ekleyelim: ADALETLE ABAD OLMAYAN DEVLET,BERBAD OLMAYA MAHKUMDUR...

      burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
      • burcuburcu
        burcuburcu Yasaklı @skahraman558 Son düzenleyen:

        @skahraman558 biraz daha teknik tabirle nepotizm devletin kurdudur. Eğer bir muhalefet partisinde siyaset yapsam vaatlerimden biri kesinlikle mülakatları kaldırmak veya çok istisnai hale getirmek olurdu.

        1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • paca08
          paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

          Mülakatın hiçbir anlamı yok eğer mülakatlar olmasa bir çok alımın sonucu şimdiye netleşirdi. Ayrıca bürokratlarında kafası rahatlardı o aradı bu aradı demezdi. Neyse çok şey söylerim yazsam 10-20 sayfa yazarım ama boş. Bu dünyanın da bir sonu var. Ahirette bunların hesabı sorulur.

          burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • burcuburcu
            burcuburcu Yasaklı @paca08 Son düzenleyen:

            @paca08 mülakat varsa güçlü bürokrasi yok, güçlü bürokrasi yoksa güçlü bir devlet olması imkansız bakalım ne zaman insanlığın 10 bin yılda vardığı noktayı görmezden gelip deneme yanılma yapmaktan vazgeçeceğiz.

            F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • F
              friedman98 @burcuburcu Son düzenleyen:

              @burcuburcu bu ülkeyi refaha kavuşturacak nice insanlar bir bir mülakatta eleniyor sıf referansı olmadığı yuzunden ama bunlara Allah şahit keser döner sap döner gün gelir devran döner!

              1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • aliveli
                aliveli Yasaklı Son düzenleyen: burcuburcu

                Yurt dışında doğup büyümüş Türk kökenli bir yatırımcıyla görüştüm iki ay kadar oldu. Yüzde birlik dilimden bahsetti eğer en başarılı yüzde birlik dilimi hangi fakülteye yollarsan oraya bütçe de ayırırsan ülkende o alan daha çabuk gelişir demişti. Finlandiya eğitimi seçmiş, Türkiye tıp alanını seçmiş gerçekten de Türkiyeye bölge ülkelerden tıp turizmi başladığı gözle görülüyor ama doktorlaımızın darp edilmesini engelleyemiyoruz.
                Hastane şartlarını iyileştiremiyoruz, başarılı doktorlara uzmanlık eğitimi için kontanjan açılmıyor çünkü uzman sayısı çoğalırsa rant bölünüyor. İnsan bakınca sormadan edemiyor bu kişisel çıkarlar bu denli önemli mi?

                1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • J
                  jostieza Yasaklı Son düzenleyen:

                  10 bin yılda vardığı noktayı görmezden gelip deneme yanılma yapmaktan vazgeçeceğiz.

                  1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    Sınavsayar Son düzenleyen:

                    Mülakat işini net kulaklarıyla duymuş bir kişi olarak, hiçbir masumane bir olay olmadığını söyleyebilirim. Listede isimler nasıl yerleştiriliyor, kalan kısım nasıl dolduruluyor, kimleri talebi hiç umursamıyor, kimlerinkinde umursamazlık yapılmıyor. En iyi bilenlerdenim. Kulaklarınızla duysanız kusmak istersiniz.

                    J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • J
                      jostieza Yasaklı @Sınavsayar Son düzenleyen: genclerbirlikli

                      @Sınavsayar, içinde söyledi: mülakat eşittir adaletsizlik,sınavsız alım eşittir adaletsizliğin karesi.. [l

                      Mülakat işini net kulaklarıyla duymuş bir kişi olarak, hiçbir masumane bir olay olmadığını söyleyebilirim. Listede isimler nasıl yerleştiriliyor, kalan kısım nasıl dolduruluyor, kimleri talebi hiç umursamıyor, kimlerinkinde umursamazlık yapılmıyor. En iyi bilenlerdenim. Kulaklarınızla duysanız kusmak istersiniz.

                      1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • 1 / 1
                      • İlk ileti
                        Son ileti