ve ilave olarak şu sözü ekleyelim: ADALETLE ABAD OLMAYAN DEVLET,BERBAD OLMAYA MAHKUMDUR...
skahraman558
@skahraman558
skahraman558 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
mülakat eşittir adaletsizlik,sınavsız alım eşittir adaletsizliğin karesi..
-
RE: YKS Tercihi Hakkında Yardım???
@agor teşekkür ediyorum hocam. kararımı verdim sanırım. ilkmat başa yazıcam sınıf da sona. hayırlısı bakalım...
-
RE: Öğretmenlik mülakatına girdim ve duyduğum karşısısnda şok oldum.
@1umut “Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır...”
-
RE: memurum kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum yardım?
@aliveli keşke.. ama hakkaniyet sıfır maalesef.. en büyük örneği de benim. 86 al sıralamaya gir ama 83 alan atansın sen kal.. Allah büyük.
-
RE: KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
@mahallesnafi yanlış yılda sınava girmişiz resmen 2016 mağdurları olduk
-
@antimülakat yani lise matta iki senedir direkten dönüyorum. hak veriyorum size özel ders vs imkanı matematikçide daha fazladır. şu an memurluk yapmama rağmen öğrencilerim var. hayırlısı bakalım ilkmat yazıcm o halde. teşekkür ediyorum fikirleriniz için.
-
RE: memurum kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum yardım?
@mertmert açıkcası gidip de kimsenin kapısına hakkım olan bişey için yalvarmam. onların kuralları varsa Allahın da adaleti var elbet tecelli edecektir er ya da geç...
skahraman558 tarafından gönderilen son iletiler
-
4B söleşmeli personel tayini
ben 2018 şubatta kyk ya atandım. eşim de söleşmeli öğreten atamasnda ağrıya atandı bir ay önce. YKSden de ağrıyı kazandım ayrıca. gere eğitimden dolayı gerekse eş durumundan ağrıya gitme şansım var mıdır.
-
@agor teşekkür ediyorum hocam. kararımı verdim sanırım. ilkmat başa yazıcam sınıf da sona. hayırlısı bakalım...
-
RE: 4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
@antimülakat kurum içi görevlendirme istiyorum kurular arası değil de..
-
RE: 4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
@guyan-gelmiş evet , çevremdekiler de söylüyor. net bişey yok bununla ilgili,referans bulup geçersin dediler. bir de ben yalovadan ağrıya geçmek istiyorum batıdan doğuya olduğu için rahat gidersin diyorlar ama yasal olarak bununla alakalı net bişey olmadıgı için kimse net bişey bilmiyor...
-
@ltfye hocam 1 yıl çalışma zorunluluğu var becayiş için . sizin durum da bizimki gibiymiş allah kolaylık versin..
-
@antimülakat yani lise matta iki senedir direkten dönüyorum. hak veriyorum size özel ders vs imkanı matematikçide daha fazladır. şu an memurluk yapmama rağmen öğrencilerim var. hayırlısı bakalım ilkmat yazıcm o halde. teşekkür ediyorum fikirleriniz için.
-
YKS Tercihi Hakkında Yardım???
lise mat mezunuyum. YKS den sayısal 343 puan, eşit ağırlık 359 puan yaptım. sınıf mı yazmalıyım sizce yoksa ilköğretim matematik mi ? hagisini yazmam atama oranlarına göre mantıklı olur sizce ?
-
4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
-
RE: Öğretmenlik mülakatına girdim ve duyduğum karşısısnda şok oldum.
@1umut “Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır...”
-
Öğretmenlik mülakatına girdim ve duyduğum karşısısnda şok oldum.
sohbet ettik baya, bana sosyal medyada vs meb e karşı olan önyargılar hakkında ne düşünüyorsun diye sordular cevapladım. sonra ekledim ve +3 -3 olayı dönüp duruyor bu doğru mu. yok bu söylenenlere itibar etmeyin öyle bir şey olsaydı resmi yazıyla bildirilirdi. bu söylentilere kulak asmayın denildi. şimdi ne düşünmeliyim söyler misiniz. seviniyim mi üzüliyim mi. kontenjandayım