4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
-
4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
-
@skahraman558 hocam o konuda kurumun personel atama ve yer değiştirme yönetmeliği devreye giriyor. Kurumlar arası farklı meseleler söz konusu. KYK örneğin geçişe müsaade etmiyor.
-
4/b isen görevlendirme yapilabilir başka bir ile ama bunun için adamın olması lazım. Genelde çevresi olanlar öyle yapıyor ilk yıl görevlendirme yıl bitiminde tayin yaptırıyor
-
@antimülakat hocam benim durumda birz karışık bu işlerden hiç anlamiyorm nişanlım istnblda polis ve yeni atandi ben ilksan dguy guy vmy bunlara gircektm ama dguy ilksan calsma yeri sadece ankara smdi bunlardan biri olursa eş durumu ile değişim olmuyo mu 1 yıl dolmadan olmuyo diye bisy duydum bide becayiş diye bisy var o da mı olmaz hiç bilgim yok derslerden arastiramiyorum da sizin bilginz var mı
-
@ltfye hocam 1 yıl çalışma zorunluluğu var becayiş için . sizin durum da bizimki gibiymiş allah kolaylık versin..
-
@guyan-gelmiş evet , çevremdekiler de söylüyor. net bişey yok bununla ilgili,referans bulup geçersin dediler. bir de ben yalovadan ağrıya geçmek istiyorum batıdan doğuya olduğu için rahat gidersin diyorlar ama yasal olarak bununla alakalı net bişey olmadıgı için kimse net bişey bilmiyor...
-
@antimülakat kurum içi görevlendirme istiyorum kurular arası değil de..