TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?

KAMU PERSONELİ
    4
    7
    1712
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      skahraman558 Son düzenleyen:

4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @skahraman558 Son düzenleyen: Antimülakat

@skahraman558 hocam o konuda kurumun personel atama ve yer değiştirme yönetmeliği devreye giriyor. Kurumlar arası farklı meseleler söz konusu. KYK örneğin geçişe müsaade etmiyor.

L S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • guyan gelmiş
          guyan gelmiş Son düzenleyen:

4/b isen görevlendirme yapilabilir başka bir ile ama bunun için adamın olması lazım. Genelde çevresi olanlar öyle yapıyor ilk yıl görevlendirme yıl bitiminde tayin yaptırıyor

Devletin keşfedemediği yetenek...

Dolap arasına saklanmış memur...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • L
            ltfye @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam benim durumda birz karışık bu işlerden hiç anlamiyorm nişanlım istnblda polis ve yeni atandi ben ilksan dguy guy vmy bunlara gircektm ama dguy ilksan calsma yeri sadece ankara smdi bunlardan biri olursa eş durumu ile değişim olmuyo mu 1 yıl dolmadan olmuyo diye bisy duydum bide becayiş diye bisy var o da mı olmaz hiç bilgim yok derslerden arastiramiyorum da sizin bilginz var mı 😞

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              skahraman558 @ltfye Son düzenleyen:

@ltfye hocam 1 yıl çalışma zorunluluğu var becayiş için . sizin durum da bizimki gibiymiş allah kolaylık versin..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                skahraman558 @guyan gelmiş Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş evet , çevremdekiler de söylüyor. net bişey yok bununla ilgili,referans bulup geçersin dediler. bir de ben yalovadan ağrıya geçmek istiyorum batıdan doğuya olduğu için rahat gidersin diyorlar ama yasal olarak bununla alakalı net bişey olmadıgı için kimse net bişey bilmiyor...

• S
                  skahraman558 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat kurum içi görevlendirme istiyorum kurular arası değil de..

• 1 / 1
                  • İlk ileti
                    Son ileti