1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@paretowilfredo Hocam sizden bir haber bekliyoruz
-
Bakıyorum da herkes @Antimülakat kardeşimize sallamış. Arkadaşlar şaka gibisiniz !!! Harbiden ben böyle bir şey görmedim. Adam sadece tahminini yazmış. Ne deseydi bir alımda 10 bin alım yapacaklar ve 10 katını mı çağıracaklar deseydi. Herkes kendi durumuna göre ilan beklese ve başkaları o beklediği ilan lehine yorum yapmadığında saldırsa forum çekilmez hal alır. Siz çalışmanızı yapın ilan gelirse hazır bir şekilde girersiniz. İnsan kendini kötüye de hazırlar sonra Maliye çıkıp 400 alım yapıyoruz dediğinde dumur olursunuz.
-
Bu hafta Sayın vekilimizle irtibata gecip bu ilanlari tekrar Sayın Naci Ağbala bir sordurabilirsek taşlar yerine oturur gibi.Artık Nisan oldu
-
Herkes tahmin yürütuyor bende kendi fikrimi belirtiyim az cok tecrübelerim ile birlikte; eger bu kadro ihdaslari sembolik degilse ki bakanin aciklamalari sembolik olmadığını gosteriyor. Vdk tek seferde alicaktir.dguy belki 2 ye bolebilirler
-
@zenginmemur https://mobile.twitter.com/1maliyemezunu/status/978181304532512768/photo/1 Sayın vekile ulaşmaya çalıştık nihayet bu sabah twiti beğenmiş umuyoruz yine sorar
-
@aslan1453 2'ye mi bölünür 5'e mi bilmem ama artık alıma geçmeleri gerek.Nisan geldi 2-3 ay sonra Kpss olacak.Alımlarda 2017,2018 gibi yıllar değil Kpss tarihi baz alınmalı.Bir önceki yıl zaten iptal edilmiş elde kalmış sadece 2017 kpss o da çöp mü olacak? Bu İbff çok değersizleşti eskiden az çok bir alım vardı şimdi sıfıra sıfır elde var sıfır
-
Alımın 3'e ya da 4'e hatta 5'e bölünmesi bile daha iyi değil midir? Bir umudumuz daha olur.zaten bizim işimiz umut etmek,beklemek değil midir? Tek seferde alım olursa ve başarısız olursak ne olacak? Bu lanet olası süreç ne yazık ki böyle.olmadı tekrar , olmadı tekrar yine mi olmadı yine tekrar..bu seferde mi olmadı,olsun,yine tekrar...keşke tek seferde olsa ama..kaç kişi bu şansa sahip ?.olmadı mı yine ? olsun,üzülme ya da üzül,ağla,lanet et,küfür et ama devam et..tekrar..
-
@otuzyılsavaşı ne guzel yazmissiniz
-
Dguy icin Nisan 11 diyorum bahsimi arttiriyorum.
-
Tasarı yasalaştı mı? Resmi gazetede yürürlüğe girdikten ne kadar zaman sonra ilan gelir?
-
https://www.dunya.com/ekonomi/milyonlari-ilgilendiren-kanun-onaylandi-haberi-409064 kanun onaylanmış artık ilanda yakındır 1000 dguy 1000 vmy
-
@hedefsgk inşallah inşallah
-
Kanunda personel alimşndan bahsedilmiş mi
-
Bunların tek seferde alınıp alınmayacağı da çok önemli
-
Insallah en kisa surede ilanlar gelir.. Benim enerjim bitti ders çalışamıyorum olmayan sınavlara hazirlanmaya gücüm kalmadi artik.
-
@esrarengiz inş da ama kanunda hiç bizim kadrolardan bahsetmiyor
-
Kdv iadesi kanunu mecliste hala
-
Bu bizim beklediğimiz kanun değil çünkü ne risk analizinden bahsediyor ne denetim elemanı alımından
-
Genel kuruldan geçmedi mi
-
Arkadaşlar bizi ilgilendiren tasarının adı ''Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'' henüz genel kuruldan geçmedi bu hafta oylanacak. Onaylanan kanun bizden bir önceki idi