TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

KPSS A
    çevre ve şehircilik bakanlığı müfettiş alımı 2018
    99
    1084
    262123
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Shady1
      Shady1 @Del Piero Son düzenleyen:

@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

@shady1 ''Taşerona takıldık'' derken işin soruşturma kısmını kastediyorum:)Emniyetle bitmiyor ki iş..Emniyetten savcılığa,savcılıktan valiliğe,valilikten kuruma..evraklar '80 günde devr-i alem' yapıyor resmen:)Sonumuz hayrola..

Daha once sgk ya da yazdigik gibi Milli piyango idaresini, spor genel müdürlügunu, turizm bakanlığını, genclik bakanligini , ataturk dil tarih kurumunu, tiyatro idaresini, karayollari , su işlerini filan da unutma odalardan da geciyor evraklar🤣😃

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Shady1
        Shady1 @accosator Son düzenleyen:

@accosator, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

@shady1 :):):) bana da ne gelen var ne giden üstelik yıllardır giriyorum ben, bir ara gidip sorsam iyi olur emniyete aslında

Bizim emniyet de benden bikti eminim. Şu cocuk atansa artik diyolardir. Bence benim evraklar masada filan kolayda duruyo. Sorusturma istendikce emniyet ordan gönderiyo 😃😃

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • S
          sorgusuzsualsiz Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar
          Yaklaşık 3 hafta önce polisler binaya gelip soruşturma yapmışlar bende teyit etmek için 10 gün önce Emniyetle görüştüm işlemleri tamamlayıp yazınızı gönderdik dediler. İnşallah tez zamanda sonuçlanır. Hakımızda hayırlısı olsun.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • I
            iktisadii34 @sorgusuzsualsiz Son düzenleyen:

@sorgusuzsualsiz ikamet neresiydi acaba?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • I
              iktisadii34 Son düzenleyen:

Bu şekilde gelişmelerden birbirimizi haberdar edersek hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Sabır gerektiren bu süreçte bi nebze olsun bizleri ümitlendiriyor.

• Shady1
                Shady1 Son düzenleyen:

Bu baslik bu kadar harekete alışkın değil noluyo böyle 😃

Sinav BaşMüfettişi

I S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • I
                  iktisadii34 @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 maşallah de 😀 böyle devam eder umarım. Hatta bizi dışarıdan takip eden arkadaşlar da lütfen hesap açarak bize katılabilir ve gelişmeleri paylaşabilir mi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    slutsky @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 bunun sonuç açıklanma tarihi ile ilgili belirli bir sey var mı ki , mesela yarın açıklanabilir mi ya da daha bir kaç ay gecmesi gerekli mi

I Shady1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • I
                      iktisadii34 @slutsky Son düzenleyen:

@slutsky belirli bir şey yok fakat bu paylaşımlarla sürecin işlediğine, yürüdüğüne dair fikir ediniyoruz

• Shady1
                        Shady1 @slutsky Son düzenleyen:

@slutsky hocam sorusturmalar 2 aydan once cikmiyo. O yuzden mulakattan sonraki 2 ay ben beklemiyodum zaten. 2 ay doldu artık bitmis olmasi lazim bunlarin. Yani her gun aciklanabilir ama kurum ağırdan aliyosa onu bilemem. 1 sene de uzatır isterse. A grubunda kurumlari sınırlayan hicbi sey yok. Canlari ne zaman isterse yani malesef

Sinav BaşMüfettişi

• I

Cumhurbaşkanımızın ağır bürokrasi konusundaki son açıklamalarını okuduktan sonra kurumların keyfiyete bırakacağını düşünmüyorum. Çünkü kendisi açıklamasında böyle durumları bizzat Cumhurbaşkanlığına veya Başbakanlığa bildirin diyor. Ağır iş yapan koltuğu bıraksın diyor 👏👏👏

I Shady1 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • I
                            iktisadii34 @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

Cumhurbaşkanımızın ağır bürokrasi konusundaki son açıklamalarını okuduktan sonra kurumların keyfiyete bırakacağını düşünmüyorum. Çünkü kendisi açıklamasında böyle durumları bizzat Cumhurbaşkanlığına veya Başbakanlığa bildirin diyor. Ağır iş yapan koltuğu bıraksın diyor 👏👏👏

bağlantı metni

• I
                              iktisadii34 @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

Cumhurbaşkanımızın son açıklamalarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

• S
                                sorgusuzsualsiz @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34 Kayseri

• Shady1
                                  Shady1 @iktisadii34 Son düzenleyen:

Şikayet ederiz diyosun🤔😋

Sinav BaşMüfettişi

• S
                                    sorgusuzsualsiz Son düzenleyen:

Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız vatandaşın işlerini yavaşlatan ve bu yavaşlığıyla ekonominin çarklarına zarar veren bürokratlardan bahsediyor, biz ise bürokrat adaylarıyız yani beklemeye devam ☺️

• I
                                      iktisadii34 @sorgusuzsualsiz Son düzenleyen:

@sorgusuzsualsiz, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız vatandaşın işlerini yavaşlatan ve bu yavaşlığıyla ekonominin çarklarına zarar veren bürokratlardan bahsediyor, biz ise bürokrat adaylarıyız yani beklemeye devam ☺️

Yalnızca öyle bir şeyden bahsetmiyor. Ayrıca biz de vatandaşız ve işlerimiz yavaş gittigine gore aynı kapiya geliyor.
                                      Cumhurbaşkanımız "Bürokrasiyle ilgili özellikle vatandaşı bire bir ilgilendiren konularda CİMER ve BİMER’e yoğun şikâyetler geliyor. Bunların hepsini yakından takip ediyorum” diyor.

• I
                                        iktisadii34 @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

Şikayet ederiz diyosun🤔😋

Başkomutan emri vermiş aga her türlü 👍🏻
                                        Bu açıklamalarından sonra bürokratlar kendilerine çeki düzen verir diye düşünüyorum.
                                        Önceki yazdıklarıma binaen bizlerde durumu bimere ve cimere bildirirsek dikkat çekmiş oluruz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • I

Bugün emniyete sordum herhangi bir sey olmadığını söylediler. Başka bilgi alan var mı acaba??

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Shady1
                                            Shady1 @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34 hakkinda sorusturma istenmemis mi yani nasi oluyo bu is hocam

Sinav BaşMüfettişi

• 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 20 / 55