SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için)
-
Sakın indirmeyin arkadaşlar ben indirdim bir sürü virüs bulaştı PCye
-
@joeblack16 İndiren diğer arkadaştan böyle bi uyarı almadım, reklam veya farklı bi yan program bilgisayarınıza inmiş olabilir güvenlik önlemi bulunmadığı için.
Ama her ihtimale karşı linki kaldırıyorum.
Merak ettiğiniz şeyleri iletirim sorduğunuz zaman. -
@cexay Kardeşim indirdim ancak liste harici herşey açıldı kendi kendine programlar uzantılar kuruldu vs. Silmeme rağmen tekrar devam etti. Kısacası liste harici herşey içeriyordu link..
-
@joeblack16 Doğrudur hocam. Yükleme sitelerinden en güvenli olanı bulmaya çalıştım ama sanırım hepsi aynı halt.
Kaldırdım linki zaten. Teşekkürler uyarı için -
Ben geçen sene hak kazandığımda belgeyi indirmiştim pc de buldum yandex'e yükledim.
https://yadi.sk/i/kBDskfrl35jgPN -
@stat06 Hay yaşa hocam valla moralim bozulmuştu linkte sorun çıkınca
-
-
@cexay teşekkürler
-
Bu seneki branş sıralaması 450 hatta 500lere ulaşan arkadaşlara sıra çok rahat gelir. geçen sene kurumu kazananların nerdeyse tamamı bu sene de sınava girdi ve puanları 80 üstüdür. O yüzden yani önünüzdeki kişilerin çoğu kurumu kazananlar. P111de baraj 76yı görecek. Hatta yine 75e bile düşebilir. Keşke 4 değil de 2 katı çağrılsaydı. 1,5-2 net yapıp mülakata giren adamla 14-15 üstü net yapan adam eşit koşullarda yarışıyor. Bu haksızlık resmen ki işin içine torpil de gireceği için son sıradaki adam daha şanslı oluyor. Geçen seneden sabit bu durum. Son gün girenlerin kazanma oranı epey yüksekti
-
@mstf1905 bende böyle düşünüyorum haklısınız keşke 2 kati falan olsaydı dediginiz gibi
-
@ısta iibfci arkadaşların sitemini daha rahat anlıyorum böyle olunca. Kendi alanlarında 5-6 testten ortalama üstü net çıkarıp mülakata giremeyen adamlar var. p111'de ise 2 istatistik neti zaten 75 puan yapıyor. Maliye ve iktisatı işaretlemiş olmak yeterli.
-
Sisteme yukluycemız fotoğrafın boyutu nasıl olmalı ?
-
Başvurumu yapamiyorum
-
-
Ben de p111 83. Sıralamam 140larda. Ama arkadaşlar acaba bize mulakatta maliye hukuk vs sorulacak mi
-
@maysdag Önceki alımda maliye hukuk sorulmamıştı. Ama temel iktisat sorusu sorulmuştu
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/176 aksam 20.00 da etkınlık var kardeslerım buraya gelın tagı yayınlayacam bı el atın sesımızı duyurmamız lazım
-
İyi akşamlar arkadaşlar şimdi istatistikçi olarak nasıl hazırlanacağınız hangi kitabı alicaz nasıl mülakata hazırlanacağınız ne tür bir hazırlık yapıcaz tecrübeli arkadaşlarımiz yardım edebilir mı ya da fikirlerini bizimle paylaşabilir mı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
@memorist Hocam önceki alımda girmiştim ben mülakata.
Alandan temel şeyler soruldu. varyans,örneklem testleri, zaman serileri nedir gibi. İktisattan da temel sorular geldi giren arkadaşlarıma. Onlara da bakmanızda yarar var.
Ayrıca mevzuatla alakalı "Çalışma Sorunları" kitabına çalıştım herkes önerdiği için. Detaylı incelerseniz çoğu şey var içinde zaten.
Kurumla alakalı da bağlı olduğu bakanlık hakkında ve kurum yapısı, bölümleri hakkında bilgi edinin. Kurumla alakalı istatistikler ve oranları da bilin mutlaka -
@cexay teşekkürler