9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu ne kadar çok rahat olan o kadar rahat kazanıyor bence
-
@budageceryahu iki tarafı da denedim ben hocam. Forumla pek alakası yok, elenen hep eleniyor
-
Az önce memurlar net bildirim geldi gvs bitmemiş olan ancak sınavı kazanmış taşeronlara göreve başlanması istenmiş dpb tarafından taşeron olmak varmış
-
@budageceryahu Allah yardimciniz olsun 8. Pro forumunun aktif kullanicisi olarak forumda aktif olanlarinin kazanma orani yuzde 5 civari falan diyebilirim ne yazik ki ️ Hatta sonuc aciklandiginda hic gormediginiz insanlar cikip forumu hep takip ettim hic yazmasam da etkinliklere katildim kazanamayan arkadaslara daha iyi yollar acilsin falan filan
-
@gmsmustafa yahu bunun forumda aktif olup olmamakla ne ilgisi var nasip kısmet bu işler.. Forumda her türlü etkinliğe destek verip elenmek elbet biraz daha fazla koyar insana diğerlerine göre ama dediğim gibi tamamen şans.. Sonuç olarak eğitim, bilgi ve puan olarak hepimiz hemen hemen aynı düzeyde insanlarız..
-
Beyler Maalesef ki elimizden gelen 1 şey yok, süreç kontrolsüz 1 şekilde uzadı. Allah yardımcınız olsun dileği 1 de benden gelsin. Hayırlı günler.
-
twitter etkinlik forum entry vs üzerinden demogoji yapanların ne kadar samimiyetsiz oldukları gaziantep bşb müfettis alım iptali sürecinde hareketsiz kalmalarıyla malumunuz olmuştur
inan edin birey faydası > toplum faydası gün yüzüne çıkmış oldu
gaziantep olayında neden yalnız bırakıldı insanlar
sayın etkinlik entry twitter duyarcıları
onlarda bizden değil miydi ? -
@gmsmustafa forumda olmakla kazanmanın ne alakası var komik olmayın
-
@shanks @nonbisinidem Ben sadece kendi gozlemimi soyledim insallah bu forumda ki herkes kazanir
-
6.promosyon 64 gün , 8 promosyon 102 gün toplayın ne yapar ? Bir 9. Promosyon yapmaz ..
-
@denetcii inşallah 7. promosyonu da hesaba dahil etmeye çalışmıyorlardır hocam
-
@aliyar-bey Vallaha hocam akıl mantık bırakmadı bunlar insanda.
-
@denetcii aynen öyle hocam, daha twitter falan da uğraşmayalım olmuyor valla yıldırdılar sonunda
-
@aliyar-bey aynen hocam zaten kimse katılmıyor kendi kendimizi eğlendiriyoruz
-
@aliyar-bey benim aklıma son bi twitter etkinliği geldi gerçi, hepimiz aynı twiti atalım şunun gibi bir şeyle;
ALLAH'TAN KORKUN... #SGKDENETMENYARDIMCILIĞI...GÜNDÜRAÇIKLANMIYOR gibi
belki bundan anlarlar hocam -
@denetcii insanlar da haklılar hocam bunca zaman az kaldıdan başka cevap alamadık ki
-
Hocam 7'ye noldu onu da topla bakalım belki çilemiz o kadardır :)))
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)6.promosyon 64 gün , 8 promosyon 102 gün toplayın ne yapar ? Bir 9. Promosyon yapmaz ..
-
@aliyar-bey #MülakataGirdigimizİcinÖzürDileriz #SGK
-
@ezekiel-hghar #SinavaGirdigimizİcinÖzürDileriz artık ters psikoloji barındıran lisanda etkilesimler denenebilir sıkıldık ve onlar için rutin bir hal aldık
-
@aliyar-bey hocam onlar ondan da anlamaz da.Bak şöyle bir şey var şimdi sen bunu yazıyorsun ya forumu uzaktan takip edenler diyor ki ne yapıyor bi mallar veya aman illa birileri katılır , takılsınlar diyor oturuyor ders çalışıyor.Bunlar böyle insanlar sırf bunlar için bile bazen açıklanmasını istemiyorum