TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1250293
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      forceful Son düzenleyen:

Arkadaşlar, AÖF'lilerle alakalı yazılanları okuduktan sonra bu konuda tereddüt yaşayan arkadaşlarımızın konuyu e-devlet'ten Cumhurbaşkanımıza yazarak bir çözüm elde edebilecekleri kanaatindeyim.

Nasibin varsa altın tepside sunulur sana.(V.Suat Y.)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • kendinehakime
        kendinehakime Son düzenleyen:

arkadaşlar aöf insan hakları kitabı bu mu? https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/insan-haklari-ve-demokratiklesme-sureci-11471

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• kendinehakime
          kendinehakime @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu kaynakları yenilemeye karar verdim.Hangisini alacağım araştırması yapmaktan çalışmaya başlayamadım çok sinir bozucu..Tam üç saat forumları yorumları okuduktan sonra şu kaynkaları almaya karar verdim yeterli midir sizce arkadaşlar??
          Anayasa- İdare-- themis
          TR Ekonomisi-- Yasin Çoban
          İnsan Hakları --Politicus ve kaymakamlık kampı içindeki Ahmet Nohutçunun konu anlatım kitabı
          tarih --Data
          İktisat-Zeynel Dinler

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

H 22121121 burcuburcu 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            Hukuksever @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime data ve yasin çoban güzel kitaplar ama diğerleri bende yok bilemiyorum

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H

@kendinehakime ahmet nohutçu insan haklarıda iyi ama insan haklarından fullemek tek bir kaynakla olmaz

• kendinehakime
                kendinehakime @Hukuksever Son düzenleyen:

@hukuksever anayasa idare için ne öneriyorsunuz ?Siz hangi kaynaklardan çalısıyorsunuz?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 22121121
                  22121121 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Türkiye Ekonomisinde Tufan Samet Hoca’nın kitabına da bir bakın derim. İktisatta eğer konu eksiğiniz varsa başta konu anlatımlı kitaptan çalışın sonra soru kitaplarına bakın. Tarih için Video izlemek baya yararlı oluyor özellikle boş vakitlerini video izleyerek değerlendirebilirsin. İnsan Haklarında Kutluay Kararlı’nın kitabı da güzel. Hukuk için ben Kemal Gözler Hoca’nın kitabından çalıştım. Akademik bir kitap ama gerçekten hukuk alanındaki en iyi eserlerden biri bence. Sınav için Themis yeterlidir lakin Eğer zorluk yaşarsanız Kemal Gözler Hoca’nın kitabından da çalışabilirsiniz.

• H

@kendinehakime ben ahmet nohutçunun kanunname anayasa idare çalıştım bu kitaplar kaymakamlık kampı yla birebir aynı yanlış hatırlamıyorsam.

• kendinehakime

@hukuksever daha önce bunlarla çalışıp girdiniz mi sınava ?Ben themis ve kanunname tavsiye ettiklerini okudum ,aslında alacagım anayasa ıdare hem kaymakamlık ıcın hem idari hakımlık için kaynak olacagından ıkısınede faydalı olmalı..Kanunnamenin içinde idari yargıda mevcut .Siz kanunnameyi tavsıye edermısınız hem hakımlık hem kaymakamlık ıcın?

• H

@kendinehakime İdari hakimlik için yeterli mi bilemiyorum kaymakamlık için yeterlidir.Themis nasıl bir kitap bilmiyorum

• kendinehakime

@hukuksever teşekkür ederim.

• H

@kendinehakime Rica ederim Allah yardımcımız olsun

• burcuburcu
                              burcuburcu Yasaklı @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Data tavsiye etmem hocam geirisi kesinlikle güzel 🙂

• F
                                FreeBoY Son düzenleyen:

Arkadaşlar son sınav için tarih notlarımı paylaşmıştım birçok arkadaşımla maillerine atmıştım isteyen olursa bu sınav için de seve seve gönderirim mesaj atmanız yeterli

A R Gezgin9 ? 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • I
                                  istasyon55 Son düzenleyen:

Ben alabilirim.hasretsizbilgili@hotmail.com. teşekkürler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • A
                                    AdemÇ @FreeBoY Son düzenleyen:

@freeboy bende alabilirim teşekkür ederim ademcicek.110@gmail.com

• C
                                      captainblack Son düzenleyen:

Açıköğretimden kaymakam kesinlikle yapmıyorlar. oluyor var bılıyorum dıyenlere ıtıbar etmeyın

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • R
                                        relax @FreeBoY Son düzenleyen:

@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Arkadaşlar son sınav için tarih notlarımı paylaşmıştım birçok arkadaşımla maillerine atmıştım isteyen olursa bu sınav için de seve seve gönderirim mesaj atmanız yeterli

Merhaba, rica etsem bahsettiğiniz notu relax.mans@yandex.com.tr ' ye de gönderebilir misiniz? Teşekkürler.

• ?
                                          Eski Kullanıcı @captainblack Son düzenleyen:

@captainblack bunun için devletin zirvesini ayağa kaldırmaya hazırım yoksa bile ilk olmak için çıktık bu yola ...!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • F
                                            FreeBoY Son düzenleyen:

Notları isteyen arkadaşlara bu hafta yollicam maillerin hepsini not aldım dostlar

C F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 102
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 104 / 203
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti