Ankara mekan tavsiyeleri
-
Midyeci Ahmet açmış bahçeliye gidip deneyen oldu mu? İstanbuldaki kalitesi var mı?
-
@burcuburcu kokoreç midye gibi lezzetlerden hoşlanıyorsanız curcuna kokoreç diye bir mekan var hocam ama orasıda kalabalık oluyormuş aklınızda bulunsun
-
@tokyo hocam her zaman mı kalabalık oluyo bi de Ankara değil mi?
-
@burcuburcu deneyenler guzel diyor ama asiri kalabalik ve her daim sira var:(((
-
@burcuburcu Haddinden fazla kalabalık ve bence İstanbuldakinin gerisinde. Ben beğenmedim bir kere daha gideceğimi sanmıyorum.
-
@burcuburcu ciftlik te ozdemir kokorec gercekten guzel birde demetevler kohne bir yerde var ama gercekten guzel hatta dun yedim once sisten bir parca kopardi ardindan satirlarla dans yaparcasina muthis bir ahenkle ince ince dogradi ekmegi izgaraya koydu citir ve sicak ekmegin icine az once karabiber pul biber ve kimyonla bulusturdugu kokoreci doldurdu kagida sardi ve cin biberle servis etti yalniz bu betimlemeden sonra bugun kokorec yersin diye dusunuyorum
-
@hattorihanzo hocam kokoreç yemeyi düşünüyorumda uzay yani tüm kokoreç arıyorum.
-
@burcuburcu bence 40 lira edecek bi lezzeti yok 40 liraya daha guzel seyler yiyebilirsiniz ama tabii siz bilirsiniz
-
@burcuburcu ankara tabiki hocam ahh canım Ankara
-
Ankara Döneri ve Ankara Simidi Türkiye'de yok bundan emin olabilirsiniz. Diğer yemek türlerinde daha iddialı şehirler var ama bu ikisi başka. Bir de kokoreçte de Ankara'nın ilk 3'te olduğunu düşünüyorum.
-
@antimülakat kebabın yanına pilav koyduğu gün bitti benim için Ankara :’( ama çukurağa sofrası ve ciğerci baattin gibi yerler saolsun kebap yiyebiliyoruz.
-
@burcuburcu dendim pişmanım denemeyin :’( midye güzel midye yemenizi tavsiye derim ama uzay kokoreç tamamıyla çiğ kesinlikle yemeyin tavsiye etmem. Normal kokoreçi deneyen varsa yazdın lütfen.
-
Yok mu soyle guzel bir kahvalti mekani tavsiye edicek olan:))
-
@1umut seyir cafe. hafta içi-sonu farklı fiyatlar uygulayarak saçma bir uygulamaya gittiler ama hafta içi giderseniz açık büfe ve portakal suyuna değer. ama hafta sonu o fiyata değmez
-
@kelaynak seyircafenin yemekleri de çok başarılı fiyatları uygun.
-
@aliveli yemeğini hiç yemedim. hep kahvaltıya gidiyoruz ama yemeği de aklımda bulunsun
-
@kelaynak quesdilla, benim bitiremediğim porsiyon çok nadirdir, bir porsiyon geliyor yarısını zor yiyorum.
-
@aliveli benim de bitirdiğim porsiyon nadirdir attım fava en kısa sürede deneyeceğimm
-
@kelaynak seyiri ben de cok seviyorum:))
-
Dostlar atlayın hızlı trene gelin Konya'ya sizi Ebrar Cafeye götüreyim, Seyir Cafenin önünden geçmezsiniz bir daha. Ankara'da kahvaltı mekanları ya kötü ya da pahalı. Boşuna uğraşmayın Ankarada kahvaltı mekanı çıkmaz.