Ankara mekan tavsiyeleri
-
@antimülakat hemen zomato ve foursquareden bakmaliyim ebrara
-
@1umut bakın hocam, lezzet konusunda iddialı bir forum admini olduğumu söyleyebilirim.
-
@antimülakat hocam ankarada boyle kahvalti nerde ya, baktim da simdi:) kuru dolma bile var:D ankarada bu kahvaltiya kisibasi 40-45 isterler.
-
@1umut sadece 20 tl desem hocam? Ekstradan köy kahvaltısı tadında bir menü seçerseniz 25 tl. Onda da yok yok. Bir de adamların çıkış noktası: Her şeyin ev ve el yapımı olması. Umarım Ankarayada böyle bir şube açarlar.
-
@antimülakat vayy be... bize de suan onlarin ellerine saglik, sizlere de afiyet olsun demek dustu:) Mekan Ankaraya gelirse ordaki guzeligiyle birlikte mi gelir tam bilmiyorum ama konyaya gidince ugranilacaklar listesinde:) tesekkurler hocam:)
-
Simit üçgen peynir kahvaltı için ideal. Gerisi bizi lüks. La biz angaraliyız
-
Beyler izmirde boyoz peynir olayı da alışkanlık yaratıyor. Her ne kadar Angarada Simit Peynir ikilisini tutmasa da sonraki favorim budur.
-
Deli yengeç isminde bir lokanta açılmış, bildiğin ahtapot falan pişiriyor İnstagram hesabı da var. İşin garibi o kadar güzel videolar çekmiş ki gidip deneyesim geldi.
-
@burcuburcu konu Ankara Ankara. Umarım güzeldir hocam. Istakoz değil de Kuzu kokoreç olmasın.
-
Hayal kahvesi giriş ücretleri ne kadar bilen var mı
-
@antimülakat Istakoz değil hocam bildiğin ahtapot
-
Ankara da gazi eğitim fakültesi ne metro veya toplu taşıma araçlarıyla en fazla 15 20 dk uzaklıkta tekgece kalınabilicek uygun güvenli temiz bir Hotel var mıdır? İsimlerini yazarsanız fiyat bilgisi alırım arayarak
-
@falanfilan o civarda özel yurt var daha ziyade. Gecelik öğrenci alıyorlar kontenjanları varsa tabi.
-
@hgrotius tek gecelik yurt dışında başka alternatifler yok mu yani
-
Şimdi sınav 10 da 9 da orda olmak için 7 de kalkıp 7bucukta bile cikilabilir. Önemli olan güvenli temiz ve uygun fiyatlı olsun. Az da gün var. Başka ankarali arkadaş yok mu acaba
-
@falanfilan kurtuluş'ta ilksan deha ögretmenevi var fiyatını bilmiyorum ama kalan arkadaşım memnundu ordan. Kurtuluştan metro ile beşevlere geçip fakülteye yürüyebilirsiniz.
-
@kussesi çok cok teşekkür ederim hocam bu yeri de arayacağım.
-
@falanfilan rica ederim. Bir de ankara üni'nin öğrenci evi vardı yine kurtuluşta. Misafirhanesi vardı dışardan alıyorlar mı onu bilmiyorum. Belki bakarsınız oraya da. Tek kişilik odaları vardı oranın. Milli piyango öğrenci evi. Kolaylıklar dilerim.
-
@burcuburcu Düzenli giderim ama istanbuldaki bir başka bence
-
@1umut daha neler abartmayın o tarz açık büfe kahvaltılar 20-25 tl arası olur