***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@can ben de face falan olmayacağına dair seyler okuyorum hep ve nedense bana da almayacakmış gibi geliyor...bi ihtimal 2018 in sonlarına doğru ilana çıkar ve alım 2019 da olmuş olur..
yine de zayıf bir ihtimal... -
inşallah olur
-
Arkadaslar ziraat bankasi 2018 yili icin kadrolu 5 yilini doldurmus guvenlik gorevlilerinden giseye alim yapiyor. Kesin bilgidir. Bos yere umitlenmeyin.
-
@troia iibf için her kapı kapanıyor resmen işsizlik ömür boyu iibf için
-
Bu ziraat her sene inanılmaz alım yapardı 2008-2012 arası. Bu bankalara ne oldu? Anlamak güç gerçekten.
-
@antimülakat gerek kamu gerek devlet bankalari...resmen fetret donemi yasiyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin... -
@antimülakat teknoloji gelişti artık bankalar mobil şubeden işlemleri yapar hale geldiğinden alımları da azalttılar. İhtiyaç olunca da içerden alım yapıyorlar.
-
@bonus muhakkak etkisi vardır hocam.
-
İnşallah bu sene bizlerden de alim yapar ziraat bankasi
-
yok mu duyum alan
-
Bir müfettişlik uzman yardımcılığı ve gişe gelse hiç fena olmayacak..
-
bosuna beklemeyin arkadaslar ziraatte calısan bir arkadasımla konustum bu yıl ilana cıkması imkansız çağrı merkezindekileri kadroya alıyorlar sen de bosuna bekleme dedi..yani ümit kırmak istemem ama durum böyleyken böyle...
-
Hadi gisedekilere cagri merkezi calisanlari aliniyor ya diger pozisyinlar?
-
Ben gercekten anlayamiyorum.biri sinav acar mulakati nasil yaptigi belli degil.biri cagri merkezindekilerini gecirir.biz nereye gidiyoruz boyle ya.hic mi emege saygi yok.issizlik canımıza taketti artik ya.
-
Bilseydik alan calisacagimiza cagri merkezine girerdik ayip ya
-
ben banka sinavlarina hazirlanmiyorum ancak saglam bir duyum aldim. 2018 icinde sinav olacak hatta 2018 sonuna dogru egitim baslayacak. calismaya devam edin arkadaslar. iyi gunler.
-
@issiz duyumun kaynağı üst yönetim kadrosundan mı. Biz de bilelim ki ona göre hazırlık yapalım.
-
@issiz hocam ziraat mi? Emin misiniz? Zira neredeyse tum duyumlar ziraatin 2018 e kadar alima cikmayacagi yonunde
-
Hani arkadaşlar bende ankarada bir şube müdürü2018 de sınav açacağını bire bir söyledi hani nekadar doğrudur bilmiyorum arkadaşlar yazınca yazim dedim .
-
arkadaslar kimseyi umutlandirmak ya da umudunu kirmak istemem. 2018'in sonuna dogru "egitim baslayacak" diye duydum. dedigim gibi banka sinavlariyla ilgim olmadigi icin ilan+sinav+mulakat asamalarinin ne kadar surdugunu bilmiyorum. ona gore yapin calismalarinizi.
sinav olmazsa da kpss'ye calismis olursunuz ama banka konularini da aralara serpistirin derim ben. baska bir bilgim yok. iyi calismalar.