Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
- 

Ne güzel rahat rahat mülakatı konuşuyorsunuz, ALLAH ağzınızın tadını bozmasın. 
 Bende İİBF için 82,6 ile beklemedeyim. Küsüratlarla kaçarsa üzülürüm gerçekten yine de Ya Nasip demesini biliriz İNŞALLAH ️ ️
- 

@FameFabre Amin kardeşim sağol. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, inşallah listeye girersin. 
- 

@FameFabre Allah emekleri ziyan etmez. İnşallah istediğiniz gibi olur sizinde. 
- 

@FameFabre Hocam sizin sıralamanız kaç? 
- 

@falcon 
 Genel sıralamam 1618
 İİBF sıralamam 1550
- 

@FameFabre Hayırlısı olsun İnşallah gelir 
- 

@falcon 
 ALLAH razı olsun İNŞALLAH, sen kaç puanla bekliyorsun ?
- 

@dembaba listede eksik çok: Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, İşletme (İşletme Yönetimi değil) ve bunlarla türetilmiş bölümler... 
- 

Hangi gün gireceğimiz puanımıza göre sıralamayla mı oluyor? Bkz. tecrübesizlik 
- 

@Unutan Evet hocam puan sıralaması yapılıyo o sırayla giriliyor:) 
- 

@Unutan evet hocam puana göre sıralama yapılıyor. . 
- 

@FameFabre 1100 lerdeyim ben de 
- 

1199 sira ile basvurmuyorum 
- 

@osamano Puanın kaç hocam ? 
- 

@falcon 83.44709 puanm 
- 

yakın arkadaşım 2015 puanı 85 küsür o da başvurmuyor , eğer beklenen mülakatlar açıklanmadan başvurular kapanırsa büyük ihtimalle mülakatta baya bi fire olacak 120 kişilik merkez uzmanlık sonuçları bekleniyor olağan fireler var öylesine başvuranlar var vs rahat bi 200-250 gelen olmaz . imece mülakat dışında pdf kaynak varmı arkadaşlar mülakat çıkmış soru ve cevapları içeren. 
- 

size başvuru numarası ,sıra numarası yazıyor mu? veya mail geldi mi? 
- 

Arkadaslar ben guncelleme yapamiyorum. Kimlik bilgileriniz hatali diye uyari aliyorum. Benim gibi hata alan var mi ? 
- 

@sbfkamucu son alımda olduğu gibi başvurup gelmeyen sayısı yüksek olursa şansımız artar belki biraz bencillik gibi oluyor ama napalım nasibimizi kovaliyoruz bizde.. 
- 

arkadaslar askerlik bilgisi varmıs sanırım basvuru formunda gomedim, güncelleme yapmak istiyorum fakat kimlik bilgileri hatalıdır diyor. Ne yapmak lazım?