Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
Mrblar antimulakat hocam. Hocam size bi sorum vardi. Su an gtb ve ysk mulakatlarinin sonuclarini bekliyorum. Insallah kazanirsam benim gonlum ysk dan yana orasinin olmasini cok istiyorum ama kime sorsam gtb olursa oraya git diyor. Hangisi once aciklanir ve kazanirsam orayi tercih edecem artik ama siz ne dersiniz bu durumda, hangisini onerirsiniz?
-
@yusufum hocam gtb risk, yoğun çalışma temposu, sınır kapılarında çalışma durumu, geçici görev, rotasyon bunun yanında maaş yüksekliği, iş tatmini, kariyer imkanı söz konusu iken; diğerinde şu sayılanların tam tersini ysk açısından düşünün. İyi yanlar ve kötü yanlar karşılaştırmasında size göre hangi taraf ağır basarsa orayı seçin.
-
@antimülakat hocam yogunlukta istemem riskte :)) sakin bi calisma ortami isterim. Azicik aşım agrisiz basim:)) ins YSK olur.
-
Açıklandı arkadaşlar
-
Sonuçlar beklediğimizden daha kısa sürede açıklandı arkadaşlar. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum yedekte olanlar üzülmesin geçen sene 50 de 50 gelmişti. Kazanamayan arkadaşlar ise kendini yipratmadan 2018 kpss ye hazırlanmali
-
@leviathan hocam sizce bu sene de yedeklerin çoğunlupu alınır mı nasıl olur bu alımda?
-
@elifasya hocam geçen sene çok bekletildi PTT alımı oldu o arada bazı arkadaşlar alanı kazandı oraya geçti o yüzden ekstrem Bir durum oldu bu sene de 20 30 civarina kadar düşeceğini düşünüyorum ama bu işler belli olmaz
-
Evet aciklandi ve kazanamadim. YSK yi istedigimden dolayi son gunlerde gtb nin aciklanmasini istemez olmustum ya kazanir da gitmek zorunda kalirsam diye ama kazanamayinca yine de icim burkuldu ya YSK da boyle sonuclanirsa diye:( kazananlara hayirli olsun.
-
@leviathan 1 hafta evrak teslim süresi verilmiş haftaya cumaya bitiyo ondan sonra belli olur mu hemen yedeklerin durumu?
-
@elifasya geçen sene ekstrem Bir durum olduğu için yedekler asillerle birlikte kuraya dahil olmuştu ama ondan önceki yıllarda 2 ay sonra filan yedekler için ayrı bir duyuru yapıldı kurası çekildi. Bu sene de Evrak teslim etmeyen olursa onların yerine yemekleri çağırırlar asillerle kuraya dahil olurlar diye düşünüyorum
-
@leviathan yemekleri değil yedekleri
-
@leviathan yani kaç yedeğin çağrılacağına dair hemen bi duyuru yapılmaz kurumun tekrar duyurusuna kadar yedekler beklicek öyle mi?
-
@elifasya evrak teslim etmeyen olursa hemen aranirsiniz hocam asilerle birlikte çağırırlar kuraya. Ama kuradan sonra feragat eden olursa onun için ayrı bir duyuru yaparlar. Yedek sıranız kaç hocam
-
@leviathan 32 hocam:) çok zor bi ihtimal ama referanssız olunca insan daha bi ümitli oluyo
-
@elifasya yine de umutlu olun hocam. Hayırlısı olsun
-
@leviathan inşallah hocam çok sağolun
-
arkadaşlar sağlık raporuna ücret ödüyor muyuz devlet hastanesinde
-
@antimülakat hocam merhaba göreve başlama süreci ne kadar sürer şu andan itibaren bilginiz varmı?
-
@vedhab ödeniyor 250 lira civarıydı sanırım geçen sene. Hastaneden hastaneye değişiyor
-
Hayırlı olsun dostlar. Kurum hakkında sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz?