Karpuz kabuğundan gemiler yapmak (Ahmet Uluçay)
Rahmetli Ahmet Uluçayın sinemaya olan tutkusunu otobiyografik denebilecek bir tarzda beyaz perdeye yansıttığı müthiş filmi. Ayrıca memleketim olan Kütahya'nın ve dolayısıyla Ege şivesinin ilk defa doğru olarak yansıtıldığına bu filmde şahit oldum.Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
vedhab tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Az kişinin bildiği kaliteli filmler
-
RE: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@burcuburcu gümrük muhafaza da bazı yerlerde çok yoğunmuş ama maaşı daha yüksek galiba servise göre
-
@antimülakat çok teşekkürler 2017 2 ne zaman açıklanır peki bilginiz var mı
vedhab tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
geçmiş alımların kaç puanla kapattığını google dan aratabilirsiniz gümrük bakanlığı sitesinde oluyo gerçi önceki sayfalarda arkadaş paylaşmıştı
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
arkadaşlar gümrük muhafaza memurluğu mu stenograflık mı sizce fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim
-
Karpuz kabuğundan gemiler yapmak (Ahmet Uluçay)
Rahmetli Ahmet Uluçayın sinemaya olan tutkusunu otobiyografik denebilecek bir tarzda beyaz perdeye yansıttığı müthiş filmi. Ayrıca memleketim olan Kütahya'nın ve dolayısıyla Ege şivesinin ilk defa doğru olarak yansıtıldığına bu filmde şahit oldum.Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. -
*a torinoi lo(torino atı)(bela tar) çaresizlik,yoksulluk,sıradanlık(nietzsche felsefesi)
*satıcı (forushande)(asghar farhadi) intikam,merhamet,suç
*onur savaşı(jagten)(thomas vintenberg) önyargı,peşin hüküm,anlaşılamama
-
@antimülakat hocam 2 ay kadar uzar mı süreç
-
arkadaşlar sağlık raporuna ücret ödüyor muyuz devlet hastanesinde
-
mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar yakın deniyor ama
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@mrmojorisin hocam o yüzden yazmadım ben kazanan arkadaşları kutluyorum mevzu çuvaldız mevzuu değil soruları yanıtladığımız halde elenmek yoksa kimseyi yaftalamıyorum referanslı falan diye hatta referanslı arkadaşlara kızmıyorum bile çünkü sistem bu insanlar mecbur bırakılıyor
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@grimmjow ben yedek bile değilim hocam biri hariç tüm soruları yanıtladım halde tepkileri de çok olumluydu sözde