TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. MrMojorisin
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 28
    • En İyi 14
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

MrMojorisin

@MrMojorisin

24
    İtibar
    562
    Profil Görüntülemeleri
    28
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

MrMojorisin Takip etme Takip Et

MrMojorisin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

Bu arada referans ve torpil konusunda bir şeyler karalamak istiyorum.

Okulumdan özel ve ailevi sebeplerden dolayı 11 senede mezun oldum. Yaşım 29, askerliğimi yapmış değilim ve mülakatta sorulan soruların 2/3ünü doğru cevaplayabildim. İngilizcem oldukça iyi ve yüksek lisans yapıyorum.

Ne Halkbank'ta ne de herhangi bir devlet kurumunda tanıdığım var. O kadar ki güvenlik görevlisi bile tanımıyorum. Ama oldu işte. Yani referansla giren yoktur diyemem ama sadece referansı olmadığı için elendiğini düşünen arkadaşlar bence geleceklerinin selahiyeti açısından eleştirilerini başka yerlere doğru da yöneltseler iyi olabilir. Yanlış anlamayın kimseyi yermek için söylemiyorum ama bu tarz durumlarda kendimize batırmadığımız çuvaldız ileride çok daha fazla canımızı yakabilir.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@suleymanozdemır Haksızlık yapılmamıştır diyemem sonuçta içeriyi bilmiyorum. Ama sadece referans kavramının arkasına sığınan arkadaşlar belki de kendilerinde düzeltebilecekleri başka eksiklikleri görmezden gelebilirler diye bir düşünceydi yukarıda yazdıklarım.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin
    • RE: Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018

İki komisyondan A1 oldukça alan ağırlıklı sormuşken A2 tamamen muhabbet tadında geçmiş. Gerçi bana organizasyon şeması falan sordular birazcık ama o da olur. 😛

Yani kötü geçti diyen duymadım mülakat o yüzden beklemek gerek. İKdan Songül hanım 7-10 gün içinde en geç açıklanacak demişti.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@83istanbul Yol ortalama ne kadar sürüyor peki? Otobüs otelin kapısına kadar götürüyor mu? Bir de otobüs kartı olmadan binmemiz mümkün mü otobüslere?

Sanırım çoğu kişi soracak bu soruları ilk ben sorayım başkaları da faydalanır diye düşündüm.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@regista Arkadaşlar böyle net bilgi olmayan düşüncelerinizi paylaşmayın. İnsanlar paranoya yapmaya çok müsait ve raporlarındaki eksiklik dolayısıyla işe alınmayacaklarını düşünüyorlar. Size kişisel eleştirim değil bu size yazarken aslında ortaya söylüyorum.

Eğer kaşe, sonuç, rapor vs özellikle istenseydi bunu belgede ayrıntılı olarak belirtirlerdi. Bu hastaneler her gün onlarca kişiye sağlık raporu veriyorlar lütfen aldığınız tahlil sonuçlarıyla birazcık rahat olun. 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@iffetinel ve @yasaklı Arkadaşlar işe alınmamanın sizi üzdüğünü anlıyorum. Fakat haklı olarak size sataşmadan sevincini yaşayan insanlara "ezilmeye dayanabilecek" ya da "torpilli 20likler" gibi tabirlerle yaklaşmayın insanların empatisini köreltirsiniz.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin
    • RE: HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI

Yakında gerçekçi yazılmış fake duyumlar verecek millet ortalığa sırf milleti duyuma doyurabilmek için. 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@politicssbf İşletme bölümü. Liste yok, puanlar yok tamamen sürpriz her şey 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayanlara ise geçmiş olsun diyorum. Hayatta daha çok fırsat çıkar karşınıza lütfen üzülmeyin.

Soruma gelince. Havaalanından otele gitmek için nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz? Whatsapp grubu kurulacak mı bu iş için?

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

Bana da olumlu cevap gelmiş. Mülakat nasıl olur acaba? Tahmini ya da bilgisi olan var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

MrMojorisin tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar havaalanindan otele gelebilmek icin once tramvaya binip Sinan duraginda iniyorsunuz. Ardindan orada avmnin karsi duragindan belek otobuslerine biniyorsunuz. Serik’e binmeyin, kandirmaya calisiyor soforler.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@iffetinel ve @yasaklı Arkadaşlar işe alınmamanın sizi üzdüğünü anlıyorum. Fakat haklı olarak size sataşmadan sevincini yaşayan insanlara "ezilmeye dayanabilecek" ya da "torpilli 20likler" gibi tabirlerle yaklaşmayın insanların empatisini köreltirsiniz.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@regista Arkadaşlar böyle net bilgi olmayan düşüncelerinizi paylaşmayın. İnsanlar paranoya yapmaya çok müsait ve raporlarındaki eksiklik dolayısıyla işe alınmayacaklarını düşünüyorlar. Size kişisel eleştirim değil bu size yazarken aslında ortaya söylüyorum.

Eğer kaşe, sonuç, rapor vs özellikle istenseydi bunu belgede ayrıntılı olarak belirtirlerdi. Bu hastaneler her gün onlarca kişiye sağlık raporu veriyorlar lütfen aldığınız tahlil sonuçlarıyla birazcık rahat olun. 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@salieri "havaalanında tramvaya binin. Havaalnından çıktıktan sonraki durakta inin. Ordan belek otobüsleri geçiyor. 30-40 km uzaklıkta."

yazmış şimdi aradım buldum, noktasına dokunmadan paylaşıyorum.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@salieri Bir arkadaş tramvayla belek otobüslerinin olduğu yere gidip oradan binmemiz gerektiğini söylemişti forumda 2-3 gün önce.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@prsnll-adayı-52 Bir anket linki var sadece. Birisi sana kopyalarsa TC kimlik numaranı yazıp sen de halledebilirsin. Ben yapardım ama telefon biraz sorunlu.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@yasaklı Ben varım. Nearly 30.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@ozgun Resmi olarak seç. Diğer yap amacı da. Sonuçta devlet memuru olarak girmiyoruz.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

Acaba fotoğraflar biyometrik mi olacak yoksa biyometrik standardında derken başka türlü bir şeyi mi kastediyorlar?

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin

@issiziktisatci Ben illa sizde sorun vardır demiyorum lütfen yanlış anlamayın. Sadece tanıdık dahi olmadan da bu işlerin olabildiğini kendimden örnek vererek söylüyorum.

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      MrMojorisin