@raki Az söylemişsin hocam çok iyi niyetlisin +15 +20 falan eklenir. Herkes alanla Gk Gy'yi full yaptı çünkü..
Regista tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
GUY gelir mi? Başka kurumlarda şansım var mı bir değerlendirmeniz mümkün mü..
-
Aristo sorusunu deniz kıyısı yaptım ama cevap neydi bilen var mı,
Hindistan'a ilk sefer düzenleyen Gazneli hükümdar kimdi? -
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@AdemSimit İlga diye biliyorum ben.
-
@maliyeci07 Aynen festivallere göre planlanmalı diye bir şey vardı ben de onu yaptım doğrudur inşallah
-
Gerçekçi düşünelim 2014’e göre zor ve sistemi değişmiş bir sınava girdik o yüzden 2014-2016’dan sonra puanlar kesin artar düşmez falan demek maksadını aşan ifadeler 67-73 az alım olan yerlerde olabilir ama daha hangi ilin kaç kişi alacağını bilmeden tahminde bulunmak, hele ki mülakata kaç katı çağırılacağını bilmeden kesin yargıda bulunmak meydanı boş bulmaktan dolayı kaynaklanıyor sanırım. Kişisel görüşürüm az alım olanlar 70 civarı olabilir ama özellikle İstanbul 60-64 skalasında kalabilir.
-
@snm0909 bugünden de umudumuzu kesiyoruz o zaman.
-
Çok şey söylendi bu sınav hakkında bazısı doğru çıktı bazısı yanlış ama genel olarak umudunu yitirmeyenler kazandı. 70-80 diye sallayan, puanlar düşmez, baraj yerinde kalır diyen işkembeden sallayıp kendinden emin olanlar onlar kendilerini biliyor, onlar vicdanlarda yenildi.
İlk aşamayı atlattık sadece. Kazanamayan arkadaşlar için Allah'tan tez vakitte yeni kapılar açmasını diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimize sabır versin, hepimize yardımcı olsun.
Regista tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@bianconeri Net olarak bilmemekle birlikte üzerinde doktorun bir kaşesi, imzası olsa iyi olur kanaatindeyim.
-
Göz için cihaz ölçüm değerleri elimizde yoksa doktorun yazdığı, derecelerin de yer aldığı reçete işimizi görüyormuş.
-
@yilmaz_33 İstanbul tazminatını uzmanlık için mi söylediniz yoksa servis görevlisi için de bu rakam geçerli mi?
-
Hastaneden tetkikten ziyade rapor şeklinde aldım. Bu sorun olur mu? İK'yı defalarca aramama rağmen ulaşamadım.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. Aynı hisleri, duyguları, tecrübeleri yaşıyoruz; hepimiz birbirimizi anlıyoruz yani aynı yolun yolun yolcusuyuz Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@gizemce Sanmıyorum. Kaşımıza gözümüze bakıp mı çağırdılar yani Benim İstanbul. Zannediyorum ihtiyacın 3-4 katı neyse ona göre çağrılmıştır. İstanbul için uzman yardımcılığı alımı da fazla olacak gibi gördüğüm kadarıyla.
-
@meltem_90 Siz baya yakınmışsınız zaten sorun olacağını düşünmüyorum, sıkmayın canınızı. Hepimizin hakkında hayırlısı