Arkadaslar gunaydin, ben de zamaninda ayni surecleri yasamis biri olarak edindigim bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum. Belirsizlik cok zor biliyorum. Ben de eski halkbank personeliyim. Insan kaynaklari ve otelinizi ayarlayan bir kac arkadastan ogrendigim kadariyla kazananlarin oryantasyon egitimi 2 nisan pazartesi antalyada bir otelde baslayacak. Onunuzde maksimum bir hafta var yani sonuclarin aciklanmasi icin. Herkes adina hayirlisi olsun.
yilmaz_33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@blairwaldorf istanbul tazminati 650tl, dil c 350, b 560, a 760 tl. Hepsi brut rakamlar.
yilmaz_33 tarafından gönderilen son iletiler
-
Birimleriniz subeleriniz belli oldu mu arkadaslar?
-
@lessismore multinet karti ayni zamanda banka kimligi, turnikelerden gecerken onsuz giris yapamazsiniz.
-
@regista, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@yilmaz_33 İstanbul tazminatını uzmanlık için mi söylediniz yoksa servis görevlisi için de bu rakam geçerli mi?
Ikisi icin de ayni artik yeniyil ile birlikte ayrim kalkti
-
@blairwaldorf istanbul tazminati 650tl, dil c 350, b 560, a 760 tl. Hepsi brut rakamlar.
-
@yilmaz_33, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@painkiller 2 nisanda egitim basladiginda ozur bekliyorum kardesim senden.
:))
-
@beşiktaş1903 izin vermezler de istirahat raporu alsaniz bile antalyadan mulakat olan ile gidip donmeniz biraz sikintili ve yorucu olur sizin icin. Nacizane tavsiyem hangisini daha cok istediginize karar verip sadece birine odaklanin bence.
-
@yasaklı bayram izinlerini birlestirmek konusunda bildigin rekabet var kurumda zaten. Yeni gelen birine hele ki hakedilmis izni olmayan birine bayram oncesi sonrasi izni vermezler.