@pokerface bakın hemen açıklanmaz demiyorum sadece uzayabilir bu surecler birinin dedigine guvenmeyin demek istiyorum. Geçen sene erken açıklanması bu sene de erken aciklanacagi anlamina gelmiyor. Kaldi ki bu sene çok daha fazla personel alimi yapilacak. İnsallah kisa zamanda aciklanir da hepimiz tedirginlikten kurtuluruz.
painkiller tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
painkiller tarafından gönderilen son iletiler
-
@pokerface bakın hemen açıklanmaz demiyorum sadece uzayabilir bu surecler birinin dedigine guvenmeyin demek istiyorum. Geçen sene erken açıklanması bu sene de erken aciklanacagi anlamina gelmiyor. Kaldi ki bu sene çok daha fazla personel alimi yapilacak. İnsallah kisa zamanda aciklanir da hepimiz tedirginlikten kurtuluruz.
-
Merhaba arkadaşlar bir suredir yazilanlari takip ediyorum. Sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen biri olarak, umut tacirliği yapan arkadaşların yazılarından sonra artık dayanamadım ve hesap açtım.
Bilen biliyordur ama öncelikle şunu belirtmek lazım: Ohal kapsamında yeniden duzenlenen yasa ile kamu kurumlarına alınacak kişiler için sıkı bir güvenlik araştırması yapiliyor. Detay için
Güvenlik araştırmalarını Emniyet genel mudurlukleri yaptığı icin surec uzayabiliyor. Emniyet genel mudurlukleri basvuru tarihinden itibaren 2 ay icinde sorusturmayi bitirme suresi var fakat pratikte bu süreler uzayabiliyor.
Yani anlayacağınız sonuçların açıklanması tahmininizden çok daha uzun surebilir. Umut tacirligi yapan arkadaşlara inanip kendinizi uzmeyin. Sabırlı olup beklemek lazım, maalesef boyle bir donemde bu surece girdik.
Ayrica 2 Nisan da egitim var fln boyle laflara da inanmayin bir kere sonuçlar bugun aciklansa bile, şu anda başka kurumlarda çalışmakta olanların ihbar süreleri var. Bu da iş tecrübesine gore 2 hafta ile 6 hafta arasında değişiyor. Nisan başinda egitim olacaksa bu arakadaşlar nasıl katılacak?
Hepinize sevgiler ve saygılar...