@saraybosna Dostum amma Tatava yaptın ya ne darlayıp duruyorsun adamı

jjgosso tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar ben ağustosta askere gitmek istediğimi söyledim ağustosa kadar süreç sonlanır mı diye sordum, kasıma erteleyin çünkü ağustosu geçer dediler. Aldığım tek net ve kesin bilgi bu
-
@gagelessh beni arayan telefon numarasına sordum mevkisini bilmiyorum ama yetkili birisine benziyordu
-
RE: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
doğru tarif ettiniz hocam, ayrıca ankaray maltepe istasyonundan da yaklaşık 500 m uzaklıkta öyle de gelebilirsiniz.
-
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, istediğimiz bir kurumdu fakat nasibimiz değilmiş. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Benim de alan puanım gkgy puanıma göre daha iyi fakat kurumun gkgy si iyi olsun, alandan da ben test edeyim tutumunu mantıksız görmüyorum. Merkez uzman kadrosundaki kişinin alan puanı dışında farklı meziyetleri de olsun anlayışı bence garip değil ayrıca her iki bölümden de çok nitelikli olup bu sınavı geçecek çok arkadaşımız olduğuna eminim, şimdiden hayırlı olsun.
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@sgk0606 Hocam sürekli klasik şeyleri yazıyorsunuz takip ediyorum ama. Başkana soruldu cevap verilmedi, kurum arandı cevap alınmadı. Demek ki bize düşen beklemek. Bi müfettiş adayı olarak size biraz sabırlı olmanızı öneriyorum.
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Elendiğim 15.mülakat. 16da 15. Kpss sürecine başlarken istediğim kadro burasıydı fakat ne yazık ki layık olamamışız ne diyelim sağlık olsun.
jjgosso tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Kazanan arkadaşlar özelden mesaj atabilir mi? Süreç hakkında hem kollektif hareket edelim hem de birbirimize yardımcı olalım
-
Elendiğim 15.mülakat. 16da 15. Kpss sürecine başlarken istediğim kadro burasıydı fakat ne yazık ki layık olamamışız ne diyelim sağlık olsun.
-
@selmanersoy Hocam diploma yerine edevlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu
-
Arkadaşlar diploma yerine edevlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu biliyor musunuz?
-
RE: Bu replik hangi filmden?
@tiebout schindlerin listesi yüzük sahnesi?
-
@estetico Aradım. En kısa sürede açıklanacağını söylediler. Pek bir umudum yok kazanacağıma dair fakat 6 ay bekletilmek hiç hoş değil.
-
@gagelessh beni arayan telefon numarasına sordum mevkisini bilmiyorum ama yetkili birisine benziyordu
-
Arkadaşlar ben ağustosta askere gitmek istediğimi söyledim ağustosa kadar süreç sonlanır mı diye sordum, kasıma erteleyin çünkü ağustosu geçer dediler. Aldığım tek net ve kesin bilgi bu
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@nairu24 iç kontrölorde elenende uzmanlık iöin uygun bulundunuz yazıyor bizzat gördüm