@bluephantom ön değerlendirme süreci geçen bi haberde yer bulmuştu. Doğruluğu kabul görmemiş göreceli bir olay olduğu. Bence iknın kendine yeni iş alanı bulma saçmalıkları
gagelessh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@bluephantom girseniz keain yapardınız değil mi? Kesin öyledir
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@torpil tabi ki maaşı sorgulayacağım öncelikle. o kadar yol masrafı.,zaman kaybı. Değmeyecekse neden asgari ücretin bi tık üstü için onca yolu gideyim ki ?
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@merve2655 okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? Ales ya da kpssden 80 üzeri puan gerekiyor. Hangisiyle başvuracaksanız onunla sıralamaya tabi tutulacaksınız.
-
RE: 10 Bin Polis Alımı İlanı
@sınavsayar evet. Eniştem bundan 10 yıl önce fetöcüler için toplum merkezli polislik biriminde çalışıyorlar, en rahat yerlere kendilerini verdiriyorlar derdi. Kendisini de karakola.,trafiğe nerde yıpratıcı birim varsa ona veriyorlardı. Hatta ablam da sen de onlara katılsan mı, rahat çalışırsın demişti. Sonuç, en rahat şekilde çalışan fetöcüler atıldı.
-
RE: 2018 GUY Mersin
Önceden doğulular basmıştı şimdi de suriyeliden geçilmiyor
gagelessh tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sonuca nereden baktınız?
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sonuçlara Nereden baktınız?Ben bulamadım
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@kartal1903 Bunu nereye göndereceksiniz?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar sınava girerken eşyalarımızı nereye bırakacağız?Bir fikriniz var mı?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@Simurgx Teşekkürler.Hazır BTK sınavına giriyorken ,benim bilgisayarımın arama geçmişine,yaptıklarıma bir başkası nasıl erişebilir?Ben bilmiyorum
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?Yardımcı olabilir misiniz? -
Sınav BTK binasındaysa BTK nerede arkadaşlar?
kızılaydan nasıl gidilir?