Neden yds sarti yok anlayamiyorum. Muhendis adama nasil yds sarti koymuyolar ya
Merysss1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Muhtemelen sisteme giris yaptilar herkesi baslangicta basarisiz gosterip sonuclar aciklaninca sisteme girilecektir. Yani bu durum yeniyse sisteme giriliyo da olabilir
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Ben end muh girdim yani 28 kisilik kadrodan 1 kisinin kalmasi uzucu... Ama sorularin sacma oldugunh daha once de belirtmistim. Bu durumda giren 78 kiside ya problem olacak ya da kurum sinav sorularini ne kadar sacma hazirladik da bu insanlarin hepsi gecemedi diye soracak kendine..!
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@flu aynen ben de aradim ayni cevabi aldim
-
RE: Coronavirüs Salgını
15 gunde kendini gosterdigini dusunursek bi iki haftaya net sonuclar cikar. Bence. Allah hepimizi korusun.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@rassal yani uzman kadrosu altinda farkli branslarda calistirilacagindan olabilir. Sonucta alan sinavina vs girerken kendi alanimdan giriyorum. Benim alanimi kullanacaklar ki uzman kadrosunda alim yapiliyor. Sizler icin uzgunum tabi ama muhendisler icin her yil 200 luk 400 luk alim gelmiyor malesef gonul isterdi ki olsun...
-
RE: 2019 TÜİK Uzman Yardımcılığı İlanı
Hayir gercekten merak ediyorum. Mulattan mi eliyolar yoksa mulakata insan mi gelmiyor . End muh alinmamis. Eger basvuranlar gitmediyse hakkimk helal etmiyorum. Eger elendilerse vay halimize 🥺
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@slh20 Israrla aranınca netleştirme ihtiyacı duydular galiba. çünkü belirsiz konuşuyorlardı. Bilgi için teşekkürler.
-
@beirutde oyle gorunuyor ki basvurular normalde dun baslamasi gerekiyordu hala baslamadi. Bekleyin dediler. Onceki ilana basvurup basvurmadigimi sordular. Nedenini sordular bi degerlendirme yapiyolarmis
-
Sinava girmeye hak kazananlarin ilani bugun aciklanacak deniyodu. Bilgisi olan var mi ?
Merysss1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@ins-muh-hatice mesai saatleri disinda aciklayabiliyolar. Bence cuma gunu aciklarlar.
-
@flu aynen ben de aradim ayni cevabi aldim
-
@herkesesu cevaplarda f mali icin esnekligi 0-1 araligindadir diyordu sanirim. F zorunlu mal oldugu icin esnekligi 0 dir dedim
-
@muddei-hususi dikkat etmemisim tesekkurler
-
Sinava girmeye hak kazananlarin ilani bugun aciklanacak deniyodu. Bilgisi olan var mi ?
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Mayis gelince de 2021 kpss yi beklerler.
-
@slh20 Israrla aranınca netleştirme ihtiyacı duydular galiba. çünkü belirsiz konuşuyorlardı. Bilgi için teşekkürler.
-
@beirutde oyle gorunuyor ki basvurular normalde dun baslamasi gerekiyordu hala baslamadi. Bekleyin dediler. Onceki ilana basvurup basvurmadigimi sordular. Nedenini sordular bi degerlendirme yapiyolarmis
-
@gpale ne icin hocam, ben normalde basvurusu baslamasi gereken ilan icin aradim erteleme olabilecegini beklemem gerektigini soylediler.