Kpss den once alim yapmazlarsa bize haksizlik olur. Bilseydik gecen sene girmez bu sen girerdik. Yazik gunah valla.bi yanim kpss sonuclarindan sonra gelecek diyor bi yanim da kasim ayi anca gelir diyor oda mulakatlarin hala yapiliyor olmasi. Mulakatlar yapilirken tekrar bi alim yapacaklari dusuk ihtimal gozukuyor ama. Umarim alim ilani gelir cunku 1 sene suruyor zaten .
kamuguy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@north-remembers vallahi
Ilk defa bi sinav sonucunun hemen yarin aciklanmasini istiyorum. -
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Insallh yuzumuz guler de bugun aciklanir hepimiz tercih ettigomiz sehirlerde siralamaya gireriz .
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@kamucuiibf hocam guzel bir yazi aynen sonucta her sey insanin elinde dir.bir yerden baslamak insana daha cok calismayi ve uretkenligi de getirecektir.artik hayattan soyutlamayarak yogun bir is hauatina raziyim.insanlar ne yapiyprsunuz sorusuna bankaciyim demek sanirim parasindan daha onemli su an benim gozumde
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@v_for_vendetta insallah hocam boyda da 1.65 sinirdayim .bakalim her seyin sinirindayim yasin bile. allah buyuk umutla bekliyoruz bakalim
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@eomer hocam cok sagolun. Dogru soyluyosunuz.bakalim insallh emek lerimiz bosa gitmez .bayagi yikilmistim puanim dusunce bi de bu puanin ise yaramayacagini dusndum .ama siralamalar daha onemli tabi .
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@vamos cok tesekkurler hocam. Il tercihi de basvuru sirasinda mi yapiliyor?
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaslar 2016 81 puanla yanlis tercihle bursa siralamasina giremedim bu sene de bayagi uzuntuden kotu aldim 73 cok kotu bi puan farkindayim acaba alim olursa tabi dogu yazsam ihtimal cok mu dusuk olur ki ? Sifir umudum oldugundan gozumu twkrar kpss cevirdim mecburen
kamuguy tarafından gönderilen son iletiler
-
Biraz zor geliyor alim yapmalari cunku daha yeni mulakatlar aciklandi. Tabi umarim yanilirim dort gozle bekleyenlerdenim..
-
Kpss den once alim yapmazlarsa bize haksizlik olur. Bilseydik gecen sene girmez bu sen girerdik. Yazik gunah valla.bi yanim kpss sonuclarindan sonra gelecek diyor bi yanim da kasim ayi anca gelir diyor oda mulakatlarin hala yapiliyor olmasi. Mulakatlar yapilirken tekrar bi alim yapacaklari dusuk ihtimal gozukuyor ama. Umarim alim ilani gelir cunku 1 sene suruyor zaten .
-
Kpss den once alim yapmalari zor gibi ama umarim yanilirim.
-
Merak ettigim kpss sonuclari aciklamadan once alim yaparlar mi acaba diyorum .umarim ilan gelir.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
@pokuhantes cok tesekkur ederim hocam verdiginiz bilgiler icin
-
Arkadaslar is talep formunu aldiktan sonraki surec nasil olcak acaba sonuclarin aciklanmasi ne zaman olur ki
-
@sınavkolikk hocam cok tesekkur ederim yarin denicem bakalim
-
Is talep formu cikmadi ben de nasil cikarcam forum bi kere gozuktu daha gozukmuyor. Yardimci olabilir misin yarin tekrar gircem sisteme
-
@sonofanatolia is talep formu bi kere cikti yazici olmadigindan defalarca denedim. Daha da gostermedi yaziciya bagli olmadigindan mi forum gozukmuyor . Bi defa gozuktu sonra daha cikmadi.
-
@merasim34 insallh hocam dediginiz gibi olur