@garam Bu cuma bitiyor değil mi mülakatlar hocam ?
Önümüzdeki günlerde mülakata girecek arkadaşlarımız oradan bilgi alırlar ve bizimle paylaşırlarsa daha sağlıklı olur.
@garam Bu cuma bitiyor değil mi mülakatlar hocam ?
Önümüzdeki günlerde mülakata girecek arkadaşlarımız oradan bilgi alırlar ve bizimle paylaşırlarsa daha sağlıklı olur.
@lion merhaba arkadaşınıza sorar mısınız izmirde ya da ankarada parkur için kurs önerebilir mi bize ? Ayrıca bilgiler için çok teşekkür ederiz
84,50 ile Aydın gelir mi acaba lisans büro yönetimi ?
@kamuguy merhaba bugün yarım saat sistemi bekledim çıktı almaya gittiğimde, sistem çok yoğundu, sürekli yazdır tuşuna basmayın 5 dakikada bir basın o zaman oluyor
@smithayran Diğer bölge birliklerininki 1 ay içinde açıklanmış.
@smithayran Diğer bölge birliklerininki 1 ay içinde açıklanmış.
Mülakata girecek olan herkese başarılar dilerim. Kazanan adaylar da inşallah tercih kutusundan kendi illerini seçerler. Herkesin gönlüne göre olsun..
Zaten ben 657 kadroya atandım ama şuan güvenlik soruşturması aşamasındayım. Büyük ihtimal kooperatf mülakatına gitmeyeceğim. Açıkçası işin bu kadar çetrefilli old başından öğrenseydim hiç başvurmazdım. Sonuçta Aydın kadrosu umarak başvurdum, benim Denizlinin ya da Muglanın köylerinde ne işim var ?? Ben kendi memleketimde memur olurum ümidiyle başvurmuştum.. Ayrıca mülakata girmek için 50 Lira para yatırtmaları da bana çok fırsatçı olduklarını gösterdi. Bir de dekontun çıktısını alıp öyle gidecekmişiz mülakata..
Merhaba arkadaşlar biraz uzun yazacagım bilgilendirmek adına.. Öncelikle geçen Cuma yani 04.07.2019 tarihinde İzmir Bölge Birliği'nden denetçi bir beyefendi tarafıma ulaştı. Mülakata kalanlara meslek hk bilgilendirmek amacıyla ev ziyareti yapıyoruz yarın müsait misiniz dediler. Kabul ettim ve 05.07.2019 tarihinde evime geldiler. Anne babamın da yanımda olmasını özellikle istediler. Mülakata hak kazanan adaylara mesleki bilgilendirme yaptıklarını , deneme sürecinde çok istifa old için işe başlamadan işin zorluklarını adaylara anlatmayı bir gereklilik olarak gördüklerini belirttiler. Ben kooperatif gör olarak başvurdugum için kooperatif görevlisinin çalışma koşullarına adapte olup olamayacagımı sürekli sordular. Ben Aydın ili yazdıgım halde bana Denizli ya da Muğla gibi Ege illerine gidip gidemeyeceğim soruldu. Ben de ilanda Aydın da 4 kadro yer aldıgını ve kazanırsam eğer Aydın a atanacagım beklentisiyle başvurdugumu söylediğimde, kazanan adaylara bütün Ege illerinde boş kadroların oldugu bir torbadan şansımıza ne gelirse orada çalışacagımızı söylediler. Mesela bana Denizli Çal İlçesi çıksa ne yaparsın ? Taşraya adapte olabilir misin ? dediler. Ben şok oldum açıkçası, Aydın kadrosuna başvuran adayı diğer illerin taşralarına göndermeleri bana çok saçma geldi. İlanda ikametgahı o kadar önemsedikleri belliydi ki . . Aydın lı bir bekar bayan olarak taşra bir ilçede yani nüfusu 4000 olan bir ilçeye adapte olmakta şahsen güçlük çekerim . İşe başlandıgında 6 ay-1 yıl arası bir deneme süreci oldugunu bu süreçte maaşın 2700 oldugunu söylediler. Kadroya geçtikten sonra da kadronun 657 ile uzaktan yakından alakası olmadıgını İŞÇİ statüsünde oldugumuzun da altını çizdiler. Kadroya geçince de 3000-4000 arası alınıyormuş. Koop görevlileri ilaç satımı, mazot satımı gibi pek çok özel sektör pazarlamacısı gibi işler yapıyorlarmış. Gerektiğinde ctesi günü de çalışırsınız , gerektiğinde gece 11 de bile kapatabilirsiniz bu tamamen çalıştıgınız kooperatifin durumuyla alakalı dediler. Biz size en kötüyü anlatıyoruz, tabi ki de iyi yanları var ama işin zorlugunu girmeden anlatmak durumundayız dediler. Galiba burada başlayan koop görevlilileri 657 kadrolara atandıklarında istifa veriyorlar ve bunun önüne geçilmek istenmiş bu ev ziyaretleriyle. Yaklaşık yarım saat durdular, sonra müsade isteyip daha gideceğimiz çok yer var deyip kalktılar.
Sitede mülakat konuları hakkında açıklama var mı ? Hangi konulardan sorumluyuz ?
@müfettiş siteden takip ediyorum.
Listeler ay sonu belli olacak dendi ama .. Hiç bir gelişme yok malesef..
Arkadaşlar liste ne zaman belli olur ?
Aydın için başvurmayı düşünüyorum puanım 84,27 . Sizce şansım var mı ? Mülakatlardan bayanları geçirmiyorlar diye bir duyum aldım. Bu konu hk bilgisi olan var mı ?
@kml Alımın devam etmeme ihtimali mi var yani ?