İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
@issiz-0 var benim. bunun için tekrar fotoğraf çektirmek istemiyorum. kravatsız bir fotoğraf koydum arka fonda beyaz değil yapacak bişey yok
-
@issiz-0 Kıyafet beyaz olmayacak zaten
"Fotoğrafın fonu beyaz ve desensiz olmalıdır"
öyle yazıyor, photoshop varsa arkayı beyaz fon yapabilirsin -
Arkadaşlar şimdilik iş talep formunı alıp bekleyeceğiz değil mi diğerleri daha sonra yanlış anlamamışım değil mi ?
-
@sonofanatolia Madde E) son satır
"Giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanan adaylar yukarıda belirtilen belgeleri Bakanlığımız resmi internet sitesinde duyurulacak tarihler ve saatler arasında; bulundukları ilin Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir."
Öyle gibi -
Arkadaşlar buradan topluluk olup kimler nereye başvuru yaptığını yazarsa en fazla yığılma nerede var ona göre birbirimize yardımcı olsak boş tercih yapmamış oluruz belki
-
80 hakkari
-
@sonofanatolia is talep formu bi kere cikti yazici olmadigindan defalarca denedim. Daha da gostermedi yaziciya bagli olmadigindan mi forum gozukmuyor . Bi defa gozuktu sonra daha cikmadi.
-
Is talep formu cikmadi ben de nasil cikarcam forum bi kere gozuktu daha gozukmuyor. Yardimci olabilir misin yarin tekrar gircem sisteme
-
@hatunbiritni 84,27 sizin?
-
@kamuguy merhaba bugün yarım saat sistemi bekledim çıktı almaya gittiğimde, sistem çok yoğundu, sürekli yazdır tuşuna basmayın 5 dakikada bir basın o zaman oluyor
-
@1acar1 Evet 2 sayfa olarak çıkarıyor
-
@sınavkolikk hocam cok tesekkur ederim yarin denicem bakalim
-
@sınavkolikk 82.5️ Şimdiden hayırlı olsun
-
ne zaman açıklanır listeler acaba geçen alımdan bilen var mı ?
-
@hoffafd facebook ta 25 marttan sonra diye görmüştüm yorumlarda
-
@hoffafd KPSS(B) Grubu puan türlerine göre ilan edilen pozisyon 9/12
sayısının 5 katı kadar aday, giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Sınava
katılmaya hak kazanan adaylara ait Bakanlık merkez teşkilatı ile 81 il valiliğine ilişkin unvan bazlı listeler 21 Mart 2019 tarihinde Bakanlığımız -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
@hoffafd KPSS(B) Grubu puan türlerine göre ilan edilen pozisyon 9/12
sayısının 5 katı kadar aday, giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Sınava
katılmaya hak kazanan adaylara ait Bakanlık merkez teşkilatı ile 81 il valiliğine ilişkin unvan bazlı listeler 21 Mart 2019 tarihinde BakanlığımızBakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli internet
sitesinde ilan edilecektir Aynı puan türü ve pozisyon için başvuran adaylardan en son adayın
aldığı puan ile aynı puana sahip adaylar da giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanacaktır.
Aynı puana sahip adaylar soyadı sıralamasına göre ilan edilecektir. -
Toplam başvuru sayısı 55 bin kişiyi geçmiş hayırlı olsun 90 üstü işsizlik ne boyutlarda
-
@north-remembers, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
Toplam başvuru sayısı 55 bin kişiyi geçmiş hayırlı olsun 90 üstü işsizlik ne boyutlarda
Düzeltme lisans 63 bin kişi şaka gibi
-
Hicbirsekilde cikti alamiyorum hocam bilgisi olan var mi?