arkadaslar ılan ıllakı gelıcek bıraz daha beklemek gerek bende 2 kere mulakatndan elenmıs bırı olarak kpss odaklı calısmakta her zaman fayda var gecen sene kpss odaklı calısmadım ve bu sene sıralamam 12 bınlerde kpss odaklı gıdıyorum suan guy olmucakmıs gıbı
snm0909
@snm0909
snm0909 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
@sssld hocam bende 3 yıldır bu surecın ıcındeyın ve 3 defa yazılısını gectım guyun fakat mulakatda kaldım az daha sabır nısan mayıs ayında gelıcek sınav bunu bızde tahmın edebılıyoruz fakat adem hocanın tahmınlerı hıc tutmadı calısmaktan baska elden bısey gelmıyor maalesef
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@adam-smith vallah hocam bencede haklısınız .Fakat ben sıze iknın dedıgını aktardım sadece
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadsalar ne zaman acıklanacak bı duyum var mı
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@hakanhazar ya arkadasım sacmalayın acıklandı bende gırıp baktım ekran goruntusunu nasıl atacagıma bılsem atıcam .ınsanlar su durumda bununla mı ugrasacaklar
-
10 tane gonderdım bende aılem ve cevremden umarım duyururuz sesımızı
-
@sssld arkadas cok haklı su ana kadar adem hocanın dedıgı hıcbır duyum cıkmadı umarım bu sefer cıkar belırsızlıkte kaybolduk ....
-
@fernando-reges hocam yanlıs anlamadıysam nıhat zeybekcının acıklmasından bahsedıyosunuz o 2 yıllık malıye işletme mezunları ıcın konusmustu
snm0909 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
merhaba ben guy basvurusu yaptım fakat sıstemde numarası veya gmaıle bı posta nı düşmedi sebepı nedır
-
ya ben onceden 3 kez gırdım guya ve kazandım fakat sımdı calısıyorum ve vaktım cok kısıtlı nasıl yetıstırcem bılmıyorum sadece o sorulara baksam yeterlı olur mu kı
-
arkadaslar guy cıkmıs sorular ımece guncel halı var mı elınızde
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
arkadaslar calısıyor olmak sıkıntı mı ben gercekten bısey anlamadım bu ılandan
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
arkadaslar herhangı ozel sektorde calısan basvuru yapamıyor mu
-
Tugrul hocanın dedıklerı dogru cıkar kac yıldır bu sınavlaın ıcındeyım fakat kpss oncesı bızde bılıyoruz gelecegı net bır tarıh verilse:=(
-
@fernando-reges hocam yanlıs anlamadıysam nıhat zeybekcının acıklmasından bahsedıyosunuz o 2 yıllık malıye işletme mezunları ıcın konusmustu
-
@sssld hocam bende 3 yıldır bu surecın ıcındeyın ve 3 defa yazılısını gectım guyun fakat mulakatda kaldım az daha sabır nısan mayıs ayında gelıcek sınav bunu bızde tahmın edebılıyoruz fakat adem hocanın tahmınlerı hıc tutmadı calısmaktan baska elden bısey gelmıyor maalesef
-
@sssld arkadas cok haklı su ana kadar adem hocanın dedıgı hıcbır duyum cıkmadı umarım bu sefer cıkar belırsızlıkte kaybolduk ....