2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
- 

@hadinbahım yani imza atmak yeterlidir diyorsunuz... 
- 

@sukut_u-hayal yani numaraya göre isminizi buluyor listeden. Yani numara yanlış olsa başka birinin ismi cikardi 
- 

@magduriibfli 
 2 katı kuralı uygulanmazsa 120-150 kişi bandında kazanan olanacağını düşünüyorum bende.
- 

Arkadaslar 2 katı gibi bir kuralın uygulanmayacagini Sayın Apaydın twitter üzerinden belirtmisti sınavdan hemen sonra. Aklınızda soru işareti kalmasın  
- 

2 katı gibi bir kural da yok yani nerden çıkarıyorsunuz  
- 

@mithat-birden Bu hafta sonuna doğru veya diğer hafta içinde başkan kaç kişinin kazandığını açıklar diye düşünüyorum. Sonuçlar açıklanmadan önce sayı verecek diye düşünüyorum  
- 

@sucuklu_oralet 200 kagidi 1 haftada okuyamaz baskan. Sonucta baska isleri de var. En az 2 hafta daha bekleriz gibi 
- 

@magduriibfli Kendisi mi okuyacak Başkanın. Twitter da sorsak mı siz mi okuyacaksınız Başkanım diye  
- 

@sucuklu_oralet Oturum arasında görüşmemde bizzat okuyacağını ve çok önemsediğini söylemişti.  
- 

@sucuklu_oralet sinava girmeden once oyle deniyordu hocam. @Tibeout arkadasimiz da teyit etti, demek ki dogru  
- 

@tibeout O zaman daha sınavın açıklanmasına 1-2 hafta var diyebiliriz  
- 

Başkanımız bakalım bugün ne diyecek  
- 

Acele edersek, Bugün açıklanabilecek durumda diye bilgi vermiş Sn. Mustafa Apaydın Başkan. Twitter'da gün içerisinde yine sormaya çalışırım. 
- 

@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı Acele edersek, Bugün açıklanabilecek durumda diye bilgi vermiş Sn. Mustafa Apaydın Başkan. Twitter'da gün içerisinde yine sormaya çalışırım. Bitmiş mi yani hocam okuma süreci 
- 

@gazi3 Twitter'da öyle açıklama yapmıştı başkan dün akşam. Çok az kaldı açıklanmasına dedi. 
- 

Sonuçlar açıklanınca hangi dersten kaç puan aldığımızı görebilecek miyiz? Yoksa sadece liste şeklinde mi açıklanacak? Bilgisi olan var mı? 
- 

@homo_economicus liste ve ortalama puan hocam sadece. 
- 

@sbuiky anladım hocam teşekkürler. 
- 

Kompozisyondan kalma durumu fazla oluyor mu acaba ? 
- 

Bu hafta açıklanır gibi?