Arayıp sorsak mı unutmuş olmasınlar
gazi3 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Herkese başarılar arkadaslar. Mülakata giren arkadaşlar ortamla,komisyonla ilgili bilgi verirse cok seviniriz
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Kurumun sınav duyurularında ki yazı güncellenmiş arkadaslar. Sanırım çarşambadan itibaren açılacak sınav giriş yerleri
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Beklenen gün bugundür insallah
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar yeni sınav tarihiyle ilgili bilgisi olan var mı ? Yakın zamanda yapılacaksa ona göre hazırlıklarımızı tamamlardık
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
Arkadaşlar kısa süreliğine bir işte calısmıstım sgk kaydım var forma yazmam gerekiyor mu ?
-
@zyn1308 aynen öyle yarın herşey belli olur umarıım
-
@del-piero, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Ajanslardan alınan son bilgi 2 saat içinde kitapçıkların erişime açılacağı,yayabilirsiniz:))'İptal soru' konusunda da sıkıştırdım ama görevli bu konuda ketum davrandı yazılan raporun içeriğini bilmiyormuş..İlk başta bi kem küm etti ama 'dört,mört' bir şey dedi galiba ama çok anlamlı sesler değildi belki bana da öyle gelmiş olabilir:))
Hocam insallah o sesler ondört falandır
-
@pawnex hahahah bu iyiydi hocam
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@murky, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Sınav kağıdını ilk elime aldığımda baktım sorular çok kolay, yani bildiğim ne varsa yazdım kağıda, arkalı önlü 23 sayfa kağıt verdim toplamda. Kamu harcamalarının ekonomik etkilerini sormuş neredeyse kamu harcamalarını tamamen açıkladım. Ama işin enteresan tarafı 2015 yılında yapılan sınavda aynı formattaymış ve kazanan bir arkadaşım 6 sayfa vererek kazanmış. O yüzden kazanamazsam da şaşırmayacak durumdayım, tek bildiğim kazanamazsam üzüleceğim.
Bende öyle hocam sınav anında hızımı alamayıp fazla yazdım ama sonradan kısa ve net daha iyi olurdu gibime geldi
gazi3 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@sonofanatolia hocam mayıs başından kasıt bugün veya yarın acıklanır mı acaba
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@çıkmadıkcandan anladım hocam cok teşekkürler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@çıkmadıkcandan hocam Sayıştay’da kağıt tek sayfa mı veriliyor ? Bende diğer sınavlar gibi belirli bir sayfa sınırı olmaz diyordum
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Sorular bugun yayınlanır mı dersiniz arkadaslar? 12 Ağustos sınavının soruları 14 Ağustos’ta yayınlanmış
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam son gelişmeleri derlemişsin emeğine sağlık teşekkürler. Sgk teftiş sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili bir duyumun oldu mu acaba ?
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Arkadaşlar özgeçmişte telefon no,adres,imza vb olması gerekiyor mu ?
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Arkadaşlar en az 1 sayfa yazan başvuru nedeni ve beklentilere nasıl başlayacağımı bilemedim yazan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?
-
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
@bir-i̇ki teşekkürler hocam sağolun