Botaş 94 personel alacak 2017
-
@jan sağolun hocam peki iskur dan başvurduktan sonra süreç bitiyor mu? Listeye girebilirsek mi ilgili belgeleri götüreceğiz
-
Bu iş kur sitesi ilginç ya saçma sapan hatalar veriyor
-
@kullanıcıadı aynen öyle hocam bilgilendirecekler daha sonra malum mülakat süreci işte
-
@kullanıcıadı
şu ilanda dil şartı yok -
-
@ksfno1 maaşa ilişkin bigi bende pek bulamıyorum
-
@aliveli botaşı arayıp insan kaynaklarından öğrenmek lazım süprizlere açık bir kurum:)
-
@guyan-gelmiş botaşı bilmem ama diğer kamu kurumlarında insan kaynakları personel profili çok düşük
-
Ya meslek bilgisi eşleştirilmedi ne sürekli aynı hatayı veriyor uzman yardımcılığı için?var mı başvuru yapabilen
-
@aliveli maaşı da biliyorlardır ya aslında direk muhasebeyi aramak lazım:)
-
Uzman yard için bi tane İngilizce istemeyen vardı ilanda işkur başvurusunda YDS istiyor
-
Bi yardımcı olun dostlar destek atın
-
@Hipokrat uzman yrd hepsinde isteniyor diye hatırlıyorum
-
@aliveli yok kardeşim bi tanesinde istenmiyor.lakin meslek seçiminde problem var yapamıyorum başvuru
-
@kullanıcıadı
şu ilanda dil şartı yok -
@Hipokrat özgeçmiş bölümünde meslek bilgileri kısmına uzman yardımcısı (genel) yazıp yapabilenler olmuş
-
Oraya uzman yardımcısı ekledim de bi banka müfettişlik mülakatı için İŞKUR dan bi belge istemişti meslek olarak bankacılık yazmıştım onu silemiyorum
-
@Hipokrat en baştaki ok işaretine tıkla seçili oluyor sonra sağ üstteki menüden çıkar butonuna bas.
-
@ksfno1 halloldu hocam tamamdır işlem sonu deyip kaydetmek gerekiyormuş eyvallah teşekkür ederim ilgine
-
@Hipokrat kardesim ozgecmısı fotoyu falan hep yukledın mı yoksa gectın mı