KPSS 2016 Lisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
Hocam iyi akşamlar tekrardan bir soru daha sorucam lisans maliye için hangi kadrodan tercih yapıcaz ?
-
@landscape hocam bölümünüz ile ilgili tercih kodu ile tercih yapabilirsiniz. Merkezi alımda lisans mezunlarının hepsi P3 puanı ile tercih yapmaktadır. Siz, bölümünüz ile ilgili olan kodla tercih yapabilirsiniz.
-
@Antimülakat hocam bana verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah
-
@Antimülakat hocam 6225 nitelik kodu meb den onaylı bilgisayar sertifikası olma şartı. Üniversitede bilgi işlem dersi görmüştüm bilgisayar içerikli bu nitelik kodunu sağlar mı acaba ??
-
@elfwarrior sağlar hocam, sıkıntı yok.
-
@Antimülakat hocam merhaba ben 89.2 puan aldim iskur memurluklarinda sansim var mi acaba?
-
@kuzey-sarı hocam puanınız gayet iyi, 4001 kadrosu olsa da elbette şansınız var. Tercih edeceğiniz illere göre atanabilirsiniz, bazılarına yetmeyebilir ama tabi hangisinin gelip, hangisinin gelmeyeceğinin hesabını yapmak imkansız.
-
devlet su işleri ankara için iki tane kadrosu var biri merkez biri taşra ne farkı var ikisi arasında ve başka şehirlere tayin hakkı var mı?
-
@totti merkezi genel müdürlüğe alır diğerini ankara il müdürlüğüne , tayin ihtimali il müdürlüğünde daha yüksektir
-
@mervetohum kesinlikle hocam aynı dertten bende muzdaribim
-
sonuçlar açıklanmış
-
kaçla kapattığına nerden ulaşabiliriz yayınlancak mı
-
Arkadaslar simdi bakabildim 87.8 ile sakarya uni vkhi olmuş
-