9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari ne ara güldün ne ara ağladın sen de yalan var hocam
-
@gök-kız 80 hakkin kaldi sabaha kadar yolu var. Start verildi yaris basladi
-
@aliyar-bey Dostum sana T.Y. Bad'lik amirliği veriyorum. Şimdi hep birlikte bir aum çekelim dostlar oradan da ben artık müsadenizi isteyeyim.
https://www.youtube.com/watch?v=7aq9zfmIJyc
Şunu da final olarak bırakıyorum; daha güzel uykulara uyuyup, daha aydınlık sabahlara uyanmak dileği ile...
Hepinize hayırlı geceler dostlar.
-
@paretowilfredo iyi geceler hocam:)
-
@kai-hitwatari YOZGAT:)
-
@paretowilfredo Şarkıyı hep birlikte dinleyelim dostlar ben fona açıp son sigaramı yaktım. Sigarayı blurlamayan site yönetimine de minnettarım. Hep birlikte güzel bir geleceğe inşallah. Hoşçakalın.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Dostlar burada insanlar mülakat sonucu bekliyor geyik muhabbetinizi başka yerde .... şaka şaka. Keyifle izliyorum dostlar Allah muhabbetinizi arttırsın, inşallah sonuçlardan sonra da istisnasız hepiniz böyle şen olasınız.
Üstad anlamlı bir yazıyla 9.promosyonu en çok yorum girilen başlık yapmışsın. Allah hepimizin muhabbetini arttırsın. Cümleten hayırlı geceler
-
-
@meçhulasker Zaten nereli olduğunu dasöylemedi :))
-
@kai-hitwatari nasiii
-
- Promosyon olarak rekordan rekora koşuyoruz
-
@tudisiar sahi nolmuş o bahsedilen rekor ??
-
@paretowilfredo eyvallah üstadım hayırlı geceler :))
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo eyvallah üstadım hayırlı geceler :))
bu arada aummmm
-
@poisson hangi rekorumuz günü soruyosaniz takibi bıraktım bilmiyorum
-
@meçhulasker her şeyden haberin var dostum
-
@tudisiar yok girdi rekoru varmış sanırım kim yapmış onu merak ettim benim de bir kaç saat önce bilgim oldu haberiniz olmayabilir
-
Yarın birileri posta koyabilir ciddiyetsizlikten dolayı dostlar hazır olun:)
-
@inflexible öyle bir şey olursa mavi gömlekli adamı unutmuyoruz arkadaşlar
-
@poisson forumun en çok entrysi alan başlığı olduk pareto atti rekor entrysini de