19 Nis 2018 15:17

Dostlar sürecin sonuna geldik çok şükür. Çok uzun bekledik gerçekten. Her biriniz bu süreçteki sırf sabrınızla bile meslekte olmayı benim nezdimde hak ettiniz. Çoğunuzla muhabbet bağımız oldu. Zaman zaman bana, zaman zaman birbirinize kızdınız. Öyle dayanılmaz hale geldi ki bazen kimden hırs alacağınızı bilemediniz ve hepsinde sonuna kadar Haklıydınız. Sizi bu denli bekleten kurum inşallah meslek hayatınızda üzmez sizleri.

Her şeyden evvel bu süreçte her şekilde katkıda bulunan kardeşlerimin gözlerinden öperim. Her birinizden Allah razı olsun. Bir şekilde burayı muhabbeti ile şenlendiren her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. İnşallah az sonra hakeden herkesi o listede görürüz. Kaybeden dostlarımız da olacaktır, bu malesef realite. Ancak kesinlikle durmak, düşmek, pes etmek, isyan etmek olmasın. Mütevekkil olun ve en kısa sürede KPSS bazlı çalışmalara hız verin. Olanı kaçırmayın sakın ha.

Ben süreç boyunca gerek haber akışı, gerekse yazılar ve işte dilim döndüğünce durumu anlatarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Her birinize hakkım helali hoş olsun. Sizler de haklarınızı helal edin ve kazanan kaybeden herkesi süreçten sonra da burda görmek isterim. Siteyi kıymetli kılan, buraya değer katan sizlersiniz. Hep bizimle kalın dostlar.

Allah hepinizin gönlüne göre versin. Haydi inşallah güzel haberler görmek temennisi ile.

Var olun hepiniz.