TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kaymakamlık sınavı hazırlık süreci

KAMU PERSONELİ
    9
    23
    6193
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      refik.soydam Yasaklı @muson_yagmuru Son düzenleyen:

@muson_yagmuru öncelikle layık işini maalesef unutunuz....en az bir vekil size kefil olmalı.... gençlik kollarına girme, ve içtenlikle işlere eşlik etmek....şeklinde yazdım zati...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • genclerbirlikli
        genclerbirlikli Son düzenleyen:

Sınava hazırlanacak arkadaş son alımın kazananlar listesine bir göz atsın, kazanan kaymakam adaylarının sosyal medya profillerini incelesin 1. tavsiyem bu.
        2. tavsiyem de referansınız yoksa, kimseniz yoksa kpssye ve kurum sınavlarına bakin arkadaşlar kendinizi kaptırmayın. Ben tecrübe ettim, güzel bi yerin sınavında patladım hatta. Sizin de tecrübe etmenize gerek yok yaşanmışı var 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

vamos 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • vamos
          vamos @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli, içinde söyledi: Kaymakamlık sınavı hazırlık süreci

Sınava hazırlanacak arkadaş son alımın kazananlar listesine bir göz atsın, kazanan kaymakam adaylarının sosyal medya profillerini incelesin 1. tavsiyem bu.
          2. tavsiyem de referansınız yoksa, kimseniz yoksa kpssye ve kurum sınavlarına bakin arkadaşlar kendinizi kaptırmayın. Ben tecrübe ettim, güzel bi yerin sınavında patladım hatta. Sizin de tecrübe etmenize gerek yok yaşanmışı var 🙂

• İsimlerini değiştirme imkanları varsa bu yolu bir denesinler. Artı puan kazandıracağından eminim. Son kazananlar listesindeki isimler dikkat çekici.
          1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1
          • 2
          • 2 / 2
          • İlk ileti
            Son ileti