2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim hocam tarih mi belli oldu,güzel haberler mi var?
-
Herşey vaktini bekler Ne gül vaktinden önce açar Ne güneş vaktinden önce doğar Bekle senin olan sana gelecektir. Mevlana
-
söylemlere bakılırsa önümüzde ki ay ilanlar mantar gibi çoğalacak arkadaşlar kaymakamlık sınavıyla alakalı NET duyumda mayıs 15 civarı gelir.. umulur ki eylül 22 sınav tarihi olur.. iyi çalışmalar.. .
-
@ömermuhtar mayis 15 cok erken olur diye dusunuyorum.
-
@emrah16 doğrusu bende eylül sınavı için 15 haziran olarak bekliyordum ama seçim süreci hasebiyle alım planlarının daha şeffaf olacağı kanaati bende hasıl oldu o yüzden mayıs 15 te gerçekten sağlam duyumlar gelir.. zaten gelmeye de başladı..
-
@ömermuhtar bekleyip gorelim o zaman hocam
-
Eylül kesin başında yapılması gündeme geliyo dediğim tarihler geçerli...
-
@amirim abime katılıyorum, Eylül ayı hala gündemde. Bide ark. şuan bütçede soru var, ilk bütçenin tekrar oluşturulması gerekiyor. bazı ödeme yapılanmasında sorunlar var. Bu bütçe ayarlanması olmadan alımların yapılması sadece hava da kalacaktır diye düşünüyorum.
-
@amirim kardeşimizin dediği gibi sınav eylül de ve 100 kişi sayı
-
Hadi inşallah 22 eylül güzel bir tarih
-
Eylul ayındaki sinav avantaj mi olacak dezavantaj mi anlayamadim. 24 haziranla beraber degisen anayasa hukumleriyle sorumlu oldugumuz bircok kanun da degisecek yasa degisiklikleri ne zamana tamamlanir soru gelir mi? Tek tek toparlamak cok buyuyor gozumde,yeni kaynaklarin basilmasi da zaman alacak.
-
Şu mübarek kandil günü Rabbimize duamız; bizim gibi vatan için canlarını feda etmeye, yüce halkımız için uykularını bölmeye hazır bir şekilde bekleyen kaymakam adaylarına nasip olursa Eylül ayındaki sınavı kazanabilmeyi nasip et Allah'ım...
Kandiliniz mübarek olsun....
-
Beraat Kandiliniz Mübarek olsun, Allah hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip etsin
-
-Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Rabbim hayalini bile kuramadığınız mutluluklara ulaştırsın. Gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı, hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin. Avuç içlerinde sakladığınız bütün dualarınız kabul, Kandiliniz mübarek olsun.
-
Hayırlı Kandiller arkadaş lar...
-
Hayırlı kandiller dostlar. Gecenin yüreğimizi ferahlatacak, geleceğimize şifa olacak dualarla dolması temennisiyle. Allah yolumuzu hayırlı eylesin.
-
Ramazan ayının müjdeleyicisi olan bu mübarek gecede Fettah olan Allahın hakkımızda hayır kapıları açması bizi aydınlığa çıkarması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun.
-
Hayırlı günler arkadaşlar...
Henüz daha yeni sistem netleşmediği için
Şuan için en iyisi idare ve anayasayı seçim sonrasına bırakıp iktisat çalışmak.Peki önerebileceğiniz iktisat kaynağı var mıdır?
-
Yıkılmayız,Yılmayız KAYMAKAM' lık Tek Sevdamız...
-
@amirim seçim propagandası gibi olmuş :)) seçim atmosferi mi etkiledi acep