TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2835054
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      herhangibiri @emre1910 Son düzenleyen:

@emre1910 hocam bakanın attığı twitin altına bakın yorumlara 50 tane adamların yorumu var bide bizimkilere bakın

Her ne olursan ol önce insan ol !

emre1910 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • emre1910
        emre1910 @herhangibiri Son düzenleyen:

@herhangibiri haklısın hocam.biz bir avuç insan yapalım bari elimzden geleni..

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H

@emre1910 valla kardeşim ne diyim bilmiyorum ya insanlar bence korkuyorlar twit atmaktan konu ile ilgili yorum yapmaktan korkularının sebebinin de ileride mülakatlarda bunlar önüme çıkar mı acaba olduğunu düşünüyorum fakat şunun farkında değiller ki eğer haklarını aramazlarsa önlerinde girebilecekleri bir mülakatları bile olmucak

L emre1910 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • L
            ltfye @herhangibiri Son düzenleyen:

@herhangibiri valla tweet attm ama kurum içinden bizimkiler arada kayniyo resmn saldırmışlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • D
              Don Pablo Son düzenleyen:

bakan bey hala küresel gelişmelerden dem vuruyor işsizlik ve ülke gündeminden çok uzak kalmayı yeğliyor .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                RootofAllEvil Son düzenleyen:

Yok arkadaş bu bakanla olmaz ya sorulacak sorular belliymiş. Bakan beyin cevaplarını sorulamışlar(!)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                • L
                  Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Kendi işinizi kurun bağkur sigorta 1 yıl bizden diyor zaten sorular önceden hazırlanıyor yeni bir soru almıyorlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • emre1910
                    emre1910 @herhangibiri Son düzenleyen:

@herhangibiri anlamak zor ya.hakaret etmiyoruz ki durumumuzu belirtiyoruz neyinden korkuyolarki vallaha anlayamiyorum..Allah ilan gelmesi için uğraşanlarıda görüyor el ovuşturup kpssden önce ilan gelmemesi için dua edenlerle hic bir etkinlige katilmayıp kitap cekilişı olunca binlerce yorum atanlarıda görüyor

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • Duryy
                      Duryy Son düzenleyen:

Öncede açıklanan ekonomi paketinin detayları verildi sadece. Sorular herkese bir tane diye dağıtılmış zaten. Aslında oyunculuk gibi bişey yani. Herkes rolünü oynadı ve bitti.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • H

@emre1910 katılsınlar bakalım kitap çekilişlerine o kitaplar ellerinde patladığında anlayacaklar ama çok geç olacak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • emre1910
                          emre1910 Son düzenleyen:

Programda Cumhurbaşkanı öğleden sonra ekonomi zirvesini toplayacak dedi.Bakanda katilacakmış...beştepeyimi arasak yada şimdiden c.b.ye veya dansmanlara falan twitmi atsak.

• J
                            jellinek Son düzenleyen:

Arkadaşlar bakan beyin özel kalemleri bakan beyin isteği doğrultusunda soruları önceden hazırlıyor AA muhabirinin yapabileceği hiçbir şey yok soruları bekliyoruz muhabbeti veya pc ekranına bakıp şu soru bu soru gelmiş efendim olayları hep hikaye! Uzun lafın kısası maliyede ciddi bir revize olmazsa bizim halimiz duman inşallah seçimden sonra ilk Maliye Bakanlığı revize edilir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                            • D
                              Don Pablo Son düzenleyen:

Bu bakan o koltukta olduğu sürece ilan gelmesi mucizelere bağlı.Ayrıca programda zaten sorular öncede belirlenmiş ve insanların görüşlerinin ve dertlerinin hiçbiri umurlarında değil çok yazık .

• T
                                tuketiciranti Son düzenleyen:

Arkadaşlar bir yayın daha kendimizle ilgili haber alamadan sona erdi. Lütfen burda sinirlenip birbirimize düşmeyelim. Kurumiçi sınav bekleyenler 6 yıldır bekliyoruz yazıyorlar ve ortada verilmiş bir söz olduğu için onların bizden daha fazla sesi çıkıyor. Bize göre haksız olmaları bir şey ifade etmiyor. Oldukça bilenmişler bu konuda ve bu kadar baskın olmaları içinde bulundukları şartlar açısından çok normal. Ben bu forumda olup da birkaç istisna dışında tweet atmayan kişi olduğunu düşünmüyorum. Ancak sayımız çok fazla değil sınav bekleyenler olarak. Kimseyi kendimize rakip görmeden ve kendimizi de hafife almadan hakkımızı arıyoruz. Devam da edeceğiz. Sakinliğimizi koruyup birbirimize destek olalım. Umarım güzel günler yakındır.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • emre1910
                                  emre1910 Son düzenleyen:

Tek çözüm yolu Cumhurbaşkanı gibi görünüyor..bundan sonra ağırlıklı olarak Cumhurbaskanina ve Siyasi partilere duyurmaya çalışalım sesimizi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • H
                                    herhangibiri @tuketiciranti Son düzenleyen:

@tuketiciranti ben düşünüyorum kardeşim burayı böyle sadece takip Eden ulan bakalım şunlar yüklensin de belki ilan gelir falan diye üyelik bile almadan burayı takip eden kendini uyanık gören bir sürü kişinin olduğunu düşünüyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • G
                                      gokhann Son düzenleyen:

Arkadaşlar bunu daha öncede söyledim tekrar söylüyorum bizi kurtaracak bizi anlayacak tek yer cumhurbaşkanlığı olucaktır bakan için 3000 kadro açılmış açılmamış umrunda değil bu adam bir tek laf biliyor tasarruf tasarruf tasarruf.
                                      Geçen seneki 2000 guy ile 300 vmy'de cumhurbaşkanlığının talimatı ile gelmişti o yüzden bizim ne yapıp edip cumhurbaşkanına talebimizi iletmemiz lazım.

Duryy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • Z
                                        zenginmemur Son düzenleyen:

Gecende aynı vaatler.18-30 yaş gidin esnaf olun diyo.Ama bunu tıpçiya mühendise avukata eczacıya veterinere öğretmene söylemiyo ve söyleyemezde.Direk iibf mezunu olup guy ilanı bekleyen bizlere söylüyo.Meclisten niye gecirdin ozman bu kadro ihdaslarını Sayın Naci Ağbal.Ha esnaf olmuyosanız iibfliler gidin polis olun.Guy alıyo 3750tl asamalari cok zor.Polis alıyo 4500 tl.P3ten 70i gec tamam.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Duryy
                                          Duryy @gokhann Son düzenleyen:

@gokhann Pazartesi mektup gönderip, dünde Bimer ve Cimer etkinliğine katıldığınızı umuyorum.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • L
                                            Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Arkadaşlar bugün ekonomi zirvesi bestepede yapılacakmış 'ne yapıp edip bugün bestepede bizim sesimizi duyurmamız lazım hangi numadan Ulaşabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 325
                                            • 326
                                            • 327
                                            • 328
                                            • 329
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 327 / 607
                                            • İlk ileti