TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. tuketiciranti
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 201
    • En İyi 85
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

tuketiciranti

@tuketiciranti

149
    İtibar
    1757
    Profil Görüntülemeleri
    201
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tuketiciranti Takip etme Takip Et

tuketiciranti tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)

"...Ve kendine soruyorsun: nerede hayallerin? Ve başını sallıyor, şöyle diyor: Yıllar ne çabuk geçiyor! Ve yine soruyor kendine: Ne yaptın bunca yılı? En iyi zamanlarını nereye sakladın? Yaşadın mı yaşamadın mı? Baksana, diyor kendine, baksana, yeryüzü nasıl soğuyor. Daha yıllar geçecek ve peşinden kasvetli yalnızlık gelecek, bastonlu, titrek yaşlılık gelecek, peşinden de sıkıntı ve bunaltı. Fantastik dünyan ağaracak, donacak, hayallerin kaybolacak ve ağaçlardan düşen sarı yapraklar gibi dökülecek… Sonuçta hüzünle yalnız kalır insan, tam anlamıyla yalnız ve hatta yazıklanacak bir şey bile olmaz- hiç tam olarak hiç. Çünkü kaybolup giden her şey, her şey hiçtir, aptalca, yuvarlak sıfır, yalnızca hayaldir!"

Dostoyevski/Beyaz Geceler

DİĞER içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti
    • RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?

''İç dünyası zengin insan tamamen yalnızken, kendi düşünceleriyle ve hayalleriyle eşsiz bir eğlence bulur; öte yandan, ruhsuz biri sürekli dernekten derneğe, oyundan oyuna, yolculuktan yolculuğa ve şenlikten şenliğe koşsa bile, can sıkıntısından kurtulamaz.''

Schopenhauer/Yaşamın Bilgeliği Üzerine Aforizmalar

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti
    • RE: 2018 Guy Alımı

Zaman geçmeden bir sponsor daha bulmamız şart oldu en etkilisi gündemde bir tag olması oluyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

Görmeyen duymayan kalmasın..
      https://www.tercihiniyap.net/haber/iibf-mezunlarindan-kadro-talebi-organizasyonu

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@ltfye sınavın geldiğini ama mülakata kalmayı kıl payı kaçırdığınızı o anki pişmanlığınızı düşünün. Keşke geriye dönsem daha fazla çalışırdım derdiniz değil mi? Soğuk bir suyla elinizi yüzünüzü yıkayıp aynaya bakın ve dersin başına oturun buraya da 2 saatte bir bakın.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti
    • RE: A Grubu Kadro Etkinlikleri

@duryy Ben kendimce şöyle bir şeyler yazdım ama eklemek istediklerini ekleyin ya da fazlaysa silin lütfen.

2017 Kpss A Grubu sınavına giren İİBF mezunları Maliye Bakanlığı ilanlarını beklemekte ve bunun için belirli aralıklarla etkinlikler düzenlemekteler. Twitter etkinlikleri, Cimer-Bimer etkinlikleri ve Cumhurbaşkanı'na mektup yollamak gibi pek çok yoldan seslerini duyurmaya çalıştılar. İktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunları özellikle 1 Yıldır alım yapmayan Maliye Bakanlığının Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavını'nın 2018 KPSS öncesinde açılmasını bekliyorlar. Ayrıca ihdas edilen 2000 kişilik Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı kadroları için ne zaman alım yapılacağı da açıklanmadı.

Kpss A Grubu Sınavına girdikten sonra 75 ve üstü puan aldıktan sonra kurum sınavlarına giren ve ardından mülakat gibi zorlu aşamalara tabi olan İibf mezunları haklarını istiyor. Son yıllarda A grubu kadro mesleklerine alımların azalması İibf mezunlarını ümitsizliğe sürüklüyor. Tek istedikleri seslerinin duyulması ve sorunlarının çözülmesi.

2018 Kpss'ye az bir zaman kaldığı için yüksek puanlarının boşa gideceğinden endişelenen İibf mezunları Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Kpss öncesinde alımların olup olmayacağı konusunda bir açıklama beklemekte.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@herhangibiri Toplantı saat 14.00'da olacakmış ancak alımlardan bahsedileceğini zannetmem. Katılacak isimler;

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci

Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan

Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti
    • RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)

"Siddhartha bir ara şöyle dedi Kamala’ya. ‘Sen de benim gibisin, insanların büyük çoğunluğundan farklısın. Kamala’sın sen, yalnızca Kamala; içinde dingin bir yer, sığınılacak bir yer var, ne zaman istersen benim gibi oraya çekilebilir, kendini kendi evinde hissedebilirsin. Pek az insanda vardır bu, oysa herkes buna sahip olabilir.’

‘Bütün insanlar akıllı değil' diye cevapladı Kamala.

‘Hayır,’ dedi Siddhartha, ‘Akıllılıkla ilgisi yok bunun. Örneğin, Kamaswami de benim kadar akıllı; ama böyle bir sığınak yok içinde. Oysa bazı insanların küçük çocuklarınki kadardır aklı, öyleyken böyle bir sığınak vardır kendilerinde. İnsanların büyük çoğunluğu Kamala, düşen bir yaprak gibidir, kapılıp gider rüzgarın önüne, havada süzülür, dönüp durur, sağa sola yalpalar vurarak iner yere. Pek az kişi de vardır, yıldızlara benzer, belli bir yörüngede ilerler durur, hiçbir rüzgar varamaz yanlarına, kendi yasalarını ve izleyecekleri yolu kendi içlerinde taşırlar."

Hermann Hesse/Siddhartha

DİĞER içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

Youtube videosu çekilebilir, röportaj verilebilir, vekillerin numaralarına mesaj atılabilir. Kpss ilk açıklandığında netlerinin eksik olduğunu düşünenler bunları yaparak haberlere kadar çıkmıştı. Sonuç alabildiler mi bilmiyorum ama gördüklerim bunlardı.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@gmzankr066 SnAgbal13aygeçti iyi duruyor aslında

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

tuketiciranti tarafından gönderilen son iletiler

• RE: GUY İSTANBUL

80.38 tedirgin bir bekleyişle burdayım.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti
    • RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

80.3 Puanla İstanbul yazdım. Hayırlısı olsun hepimiz için.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@duryy İndirimli fiyatı öğrenebildiniz mi bizim için uygun bir fiyat vereceklerini söylemişlerdi

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@paretowilfredo Ulaşabildiniz mi acaba tekrardan Guy'la ilgili haber aldığınız kaynağa?

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@crowell link paylaşabilir misiniz

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@grundig Ben yorum yazdım ama bizden kimseyi göremedim.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

Facebookta şunu gördüm;

Gençler yarın iyi partinin kongresi varmış ankarada bi abi ile konuşun ankara 1.bölge 2. Sıra adayı halil ibrahim oral direk iletişime gecilebilirmiş mesenjerden yarın ki mitingde konuşmaya bile ekleyebilirler etkili olur dedi yüzyüze görüşemedim facede ekleyop derdimizi mesaj halinde atarsak duyarsız kalmazmış. Lütfen deneyelim.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@duryy 2017 puanlarımızı kullanabileceğimiz ilanlar* bekliyoruz diye belirtilebilir

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

Twitterda arkadaşlar hesap numaralarını paylaşarak yardım talep ediyor. Acaba bir sıkıntı çıkar mı? Yani yanlış bir şeye sebep olmayalım.

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti

@duryy Twitterdan il gençlik kollarını vs. etiketleyip yazalım mı yoksa sizin hamleniz yeterli mi

KPSS A içinde yayımlandı
      T
      tuketiciranti