2018 Guy Alımı
-
Çok nazlandi bu ilan... Hiç böyle yapmazdı. Geçen senekilerden bile çok beklemiş olduk. Tek sorun tek engel tek bağlayıcı faktör, bakanın kendisidir. Değişirse ilan gelmiş gibi sevineceğim. Kendi mülkü gibi kişisel onayına mahkum edilmişiz resmen. Bu nasıl bir vurdumduymazliktir...
-
@herhangibiri hocam haklisnzda ben 2016 b grubuna girdm o da elimde kaldı 2017 ztn goruyosnz artk ailem çevrem de istemio ders çalışmami kimseye laf anlatamıyorum çok yıpratıcı bi süreç desteginz için çok sağolun Rabbim hepimize hayırlı bi kapı açsın ınslhhh bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun
-
@falanfilan Bu bakanın dönemimde tek alım oldu o da cumhurbaşkanının talimatı ile geldi yoksa bakana kalsak geçen senede alım yapmayacaktı dua ediyorum inşallah fetöyle felan bi alakası çıkarda alırlar görevden sürünür ömrü boyunca
-
@ltfye valla kardeşim ben işe girdim KPSS’den sonra çalışıyorum aynı zamanda da boş bulduğum vakitlerde derse oturuyorum benimde puan 83 civarı belli bi alt yapımızda var sana da tavsiyem eğer bi işe girebiliyorsan gir kendi ayaklarının üstünde durursan kimsenin dediğini de aldırış etmek zorunda kalmazsın biliyorum ki ileride çok pişman olucaksın yapma:(
-
2 senedir maddi manevi bizden gidiyor şuan dejavu yaşıyorum resmen tekrar kpss ye başvurucam peki karşılığını alacak mıyım bu bir soru işareti...
-
@gokhann gitsin nasıl giderse fark etmez...
-
Mutlu olacağımız bir duyum geldiğinde hemen arkasından da güzel haberler gelirken karalar bagladıgımızda ise tek bir güzel haber gelmiyor nasıl bir seneye denk geldik niye böyle oldu bizim suçumuz neydi bize bunları yaşatanlara hakkım helal değildir
-
hiç gündemde olmayan ilanlar geliyor ama 1 yıldır konuşulan a grubu ilanları gelmiyor emeklerimize yazık bu psikolojiye sokup ilan geldiginde hadi çalışın demekte absürt oluyo enerjimizi boyle saçma şeylere harcıyoruz
-
@herhangibiri inanın deli gibi iş arıyorum kyk ptt dahil onlarda basvurcm özel sektörde de arıyorm tutunacak dalım olur en azından dedignz gibi milletin çenesi kapanır ınslh bi iş bulabilirm. Biliyorm snra da çok pişman olcm bırakırsam eğer tez zmn da ilan gelir inslh
-
Acaba hiç maliye bakanı bizim yerimize kendisini koyuyor mu oda yıllar önce bu yollardan geçti bir bürokrat sonuçta çıkıp ilan olucak veya Gençler bu sene alımımız Yok ona göre kendinize bir yön çizin demek bu kadar zor mu nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar insanlık namına hiç mi birşey kalmamış bu ülkede
-
Bu yapılan etkinlikler de bir işe yaramıyor katılım az olduğu için
-
Arkadaşlar bana öyle geliyorki çat kapı gelecek bu ilan
-
Çünkü baya bir duyum felan olduydu noldu yalan mı oldu onun hepsi nerde bu duyumcularrrr.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Suana kadar atanan bn soyleyim A grubundan 2017 puaniyla 700 kisi falan.300 sgk denetmenin bnce 700 bile degildir.Ama 20000 polis cok rahat atandı.Hemde 4500 tl maasla.Sgk denetmrni 3750 ile baslarken bu ülkede neyin adaleti
Polislerin maasi saat bazinda 2500 lerde geziyor toplama bakma bence.
-
Tamam dguy vmy gelsin
-
@hasan2 25 mayisa kadar bir ilan beklemeyin
-
@duymhuyguy neden 25 mayısa kadar. O gün ne olacak. 25 mayısın özelliği nedir sizce
-
@bonus bugun ilan gelse minimum 45 gun uzerine saymaniz lazjm hangi gunlere denk geliyor. Suan sinav olma ihtimali en yakin tarih 14 temmuz. O yuzden gib in sitesinde 25 mayisa kadar ilan felan gorebileceginizi dusunmuyorum.
-
@duymhuyguy sayısal hesaplamaya göre. Bana göre yazın sınav yapmaz bu kurum. Büyük olasılıkla kpss sonrasına bırakacaklar.
-
@bonus osym yapiyorsa bu kurumda yapar.