Kpss 2018 için hangi kaynaklar tercih edilmeli?
-
@aroma bize ders için dağıtmışlardı hocam içinde boşluklar vardı derste hoca tamamlatiyordu. Kitabı da aynıydı ama hemen hemen
-
@genclerbirlikli tarihin pusulası ile ikisi arasında kararsız kaldım tarihi kolay az da olsa sevdirip çalıştıracak kaynak arayisindaym
-
@aroma diğerini bilmiyorum hocam adını duydum sadece. Normal tarih kitabıydı ya sevdirme meselesi pek yoktu
-
@genclerbirlikli anladım hocam sağolun yine de
-
Tarihin pusulasından şaşmayın doğru tercih yayınlarından çıkan ismail hocanın.20 li denemesi çıktı en son tavsiye ederim.
-
@aroma kardeşim 2012 den beri her KPSS ye girmişimdir soruları hazırlayan komisyon değiştikten sonra daha çok yoruma dayalı sorular geliyor geçen sene bunun örneği eğer değişik sorular görmek istiyorum diyorsan tarihin pusulası ve evveliyat çözebilirsin ama bence tamamen tarihi bitirdikten sonra bak derim yoksa direk dalarsan ağır gelir
-
@erglmr henüz tarihe çalışmadım bu sebeple ağır gelir mi diye ikileme düştüm zaten.Kalan sürede çalışmak istiyorum. Öneriniz için sağol
-
Arkadaşlar alan çalışıp genel kültür genel yetenek ayağını ihmal eden arkadaşlar için söylüyorum 150 tl gibi bir fiyata tüm konuları tekrar edip 2 türkiye geneli denemeye katılıp sınava yönelik önemli konuları tekrar edebileceğiniz KPSS kampını tavsiye ediyorum. Bizim forum üyelerinden maddiyatı sıkıntılı olana arkadaşlar özelden ulaşsın biraz indirim yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bu süper çarşaf boy diye satılan eğitim konu anlatımı hakkında bilgisi olan var mı yada eğitim için konu anlatım öneri
si -
-
@genclerbirlikli bu kaynak elinizde hala mevcut mu?
-
@dmtdmt12 maalesef hocam