Gümrük Muhafaza Boy Sorunu Yardım!
-
Iyı geceler arkadaşlar, size bir konuda danışmak istiyorum. Gümrük muhafaza alimina başvuru yapıcam fakat boyum 171 civarı yani 172 olan boy sartini karsilayamiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim doğrudan elenme sebebi mıdır ? Yoksa tolerans gösterirler mi ?
-
P3 kac ?
-
@sinek 77.6
-
@vayyarkadaş yinede dene şansını 1 cnmden elemezler diye düşünüyorum insiyatif gösterirler bence
-
@vayyarkadaş hocam ölçümde belli olmaz seni 1-2 santim fazla ölçerler falan veya kalıbın birazcık uzun gösteriyordur geç derler mutlaka girin derim.
-
Şöyle bir örnekle konuya açıklık getireyim. Bir tanıdık kadın arkadaşımız 1.63 boyu ile mülakata katılım sağlayacağını düşünerek, mülakat salonuna gitti. Boy ölçümü yapıldıktan sonra mülakata katılamayacağı söylendi ve gönderildi. Boy konusunda GTB oldukça hassas davranıyor. Elbette 1 cm için mülakata katılmak gerek ama 2-3 cm belli olmaz diye düşünen arkadaşlarımız varsa boşuna uğraşmasınlar ve masraf etmesinler.
-
Mülakata gitmeden önce bazı pilates hareketleri var -googledan bulabilirsiniz- bunları yapıp girerseniz esnersiniz ve 1.5-2 cm uzun çıkabilirsiniz. Ama yine de öncesinde deneyip bi ölçüm yapın derim evde.