TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Yds istemeyen tezli yüksek lisans ilanları

YÜKSEK LİSANS
    4
    8
    4805
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fenerbahceli Son düzenleyen:

Arkadaşlar sosyal bilimler enstitüsünde yds puanı istemeyen tezli yüksek lisans yapabileceğim üniversiteler var mı biliyor musunuz?
      İlanlar yayınlanmaya başlamış ama hep yds istiyor.Önümüzdeki dönem için başvurmak istiyorum. Ya da yl yaparken dil puanımı daha sonradan verme gibi imkanım mevcut olan üniversiteler var mı?

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Agor
        Agor @fenerbahceli Son düzenleyen:

@fenerbahceli Gazi Üniversitesi'ni takip et hocam, çoğu bölümü YDS istemez. Onun dışında bilen arkadaşlar başka üniversiteleri de önereceklerdir.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • eomer
          eomer Son düzenleyen:

Peki İstanbul 'da özel üniversite haricinde yds istemeyen üniversite var mı?

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            fenerbahceli @Agor Son düzenleyen:

@agor teşekkürler hocam

• Antimülakat
              Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Selçuk Ünversitesi de istemiyor diye duymuştum. Anadolu Üniversitelerinin çoğunda zorunlu olacağını düşünmüyorum. Bu yaz yüksek lisans ilanlarına daha fazla önem vereceğiz ve bunları sitemizde düzenleyeceğiz.

• F

Bir de özel öğrenci statüsü hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @fenerbahceli Son düzenleyen:

@fenerbahceli belli kriterler var mı bilmiyorum ama ciddi referansın olması gerektiği açık. Ben Gazide YL yaparken, bir arkadaş Numan Kurtulmuş'un danışmanı olarak hak kazanmıştı.

• F

Hocam benim kastettiğim şuydu : dil puanı istemiyor mesela senden ama sanırım bir miktar yatırıyorsun dönem dönem harç gibi.daha sonra yüksek lisans bitene kadar normalde mesela 50 istiyorsa o 50yi yl bitene kadar almak zorundaymışsın.ünideyken böyle bir şeyden bahsetmişti hocamız. Ne kdr doğru bilmiyorum. Az öncede gediz teknik üniversitesinde baktım özel öğrenci alıyor işletme bölümünden o yüzden sordum.

• 1 / 1
                    • İlk ileti
                      Son ileti