Bolum isletme :84.5 puan ile atanabilme ihtimalim nedir arkadaşlar:(
-
Bölüm siyaset bilimi ve ua ilişkiler. İktisat fakültesi. P3 puanım 89.6 alan puanlarım 90-98 arası. Sorum şu arkadaşlar: bizim bölümün b grubundan özel alımları oluyor mu ve iktisat fakültesi mezunlarının girebildiği yerlere girebiliyor muyum yani bölüm mü önemli Fakülte mi kısaca ifadesi bu sanırım. Ikinci olarak b grubundan yerlesip kurum sinavlarina hazirlanmak mantikli mı?
-
@arsenlupen kardeşim b grubunda spesifik alımın az yapıldığı bölümlerden biri de Uluslararası ilişkiler bölümü ilk üç alımda neredeyse doğru düzgün ua için özel alım yapılmadı ve 4001 tercih koduyla atandılar. İkinci soru olarak bazı alımlarda iibf'nin bütün bölümlerine ait kodlar sıralandığı için tercihte bulunabilirsiniz ancak bölüm kodunuz yoksa 4507 diye hatırlıyorum, tercih yapamazsınız. Üçüncü olarak b kadro için ikinci alımda atanma şansınız yüksek, a kadro içinde çok iyi puanlara sahipsiniz, benim önerim öncelikle a kadro alımlara yönelin sonuç alamaz iseniz b kadrodan 3. ve 4. alımda çok rahat atanabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@Antimülakat hocam mülakata girenlerin puanını değil
Atanmış iş başı yapmış en son kişinin puanını sormuştum ben ¿
-
@yigido bende onu söyledim kardeşim taban puan sahibi olanlardan da atanan oldu o anlamda, örneğin gümrük muhafazaya 79 puanıyla atanan oldu
-
Bu ileti silindi! -
@Antimülakat tesekkur ederim hocam ama malesef ki aynı mülakatta 83 ile muhafazadan elendi arkadaş ki
Bilgiyse adam 2 abdulhamitib getirdigi ampulün watt i na kadar biliyor kültürlü bilgili boylu poslu arkadasi elediler
İste tam olarak korkum bu onu almadilarsa o bilgi ve boyla muhafazaya beni hiç almazlar =( -
@yigido detayları biliyorsun kardeşim, bana referansını söyle, sana en fazla hangi kuruma girebileceğini söyleyim. Maalesef devir, bu noktaya geldi diyebiliriz.
-
@Antimülakat hocam 2 sorum daha doğdu ozaman. Ben kendimi ua mezunu hissetmiyorum bile siyaset biliminin adı gecmiyor sanırım alımlarda ? Ilan geldiğinde tekrar danışırım ama ekonomik durumum icin ise baslamam lazim gelen ilanların durumu belli. Öneriniz geciste sıkıntı olur diye mi yoksa enerjimi a grubuna harcayim diye mi ?
-
@arsenlupen kardeşim ua, sbua, uaab, kua gibi bölümler 4507 koduna dahil. O yüzden genelledim, ua'dan fazla veya eksik tercih yapamıyorsunuz. Maddi durum konusunda birşey diyemem o durumda tercih yapmak elzem kardeşim.
-
@Antimülakat referans .kul .hakkıdır hocam korkarim =( yapmam yapamam yapmamaliyim yapmamalilar
-
@yigido valla kardeşim zamana bırak yine de çok büyük konuşmak gibi bir hataya düşme şimdilik.
-
@arsenlupen hocam maşallah güzel puanınız var ve kpss A dan atanmaniz bence çok daha güzel olur sonuçta normal bir memur olmak yerine müfettiş,uzman olmak daha cezbedici..
-
@dgn06 Bolum isletme :84.5 puan ile atanabilme ihtimalim nedir arkadaşlar:( içinde söyledi:
P3 puanın 84.95 m25 2267 bölüm sıralaması 130 atanma şans sizce
son 2 atamada üniler büyük ihtimal gelir.
-
Bu ileti silindi! -
@guy-an-gelmiş üniversite gelir derken çogu mu Ankara vs hariç mi
-
@dgn06 ankara zor buyuksehirler değil de digerleri daha yuksek ihtimal ama bunlar sadece varsayim belki çok alım olur kit'e bile yerlesebilirsin.2018 son aliminda yüklü alim olursa olur 2017 yilinda alimlar düşük kalacaktır
-
Bölüm Maliye pek kit Maliye almıyor diye biliyorum bu alımlara bağlı tabi de 2010 kpss kopya olayı olsun bu ihraclar olsun bi nebze işe yararsa herkes için iyi olur
-
@hevidar hocam gönül tabiki a grubunu ister ama dedigim gibi acil işe baslamam lazim
-
Benimde 3.yılım hedef a grubu ama ilan felan yok ortada p3 85.12 ilk alım olmaz ama 2.alımda biyerler gelir mi acaba ? Sayılara bağlı birazda tabiki..