TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3085384
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • İlanbekleyenbiri
      İlanbekleyenbiri @İibf Son düzenleyen:

@i̇ibf haftasonu fiyatları yüksekmiş
      Pazartesi gelir uzmanları verecekmiş gazeteye (3600 gösterge için)
      Bize de salı günü uygun

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • falanfilan
        falanfilan @İibf Son düzenleyen:

@i̇ibf hocam ilan işiyle ilgilenen arkadaşlarımız var. 2-3 güne veya daha erken haber verilecek. Metin hazır. Forumdan biri hazırladı yine. İlan için gazete gazete dolaşan arkadaş da bu forumdan. Ayrıca toplanan paradan kalan belli miktar gündem etkinliği için yeterse tag satın alınacak veya tekrar göndermemizi isteyebilirler. Yani gazete ilanı olduğu gün boş durmamak adına twitter etkinliği olacak. Her şey yerine oturunca, tarih netleşince bize buradan da bilgi vereceklerdir.

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • İ
          İibf @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri hadi inşallah hocam umarım bu defa istediğimiz ilanı alırız. Acaba Bi etkinlik mi yapsak yarın için bayadır yapmıyoruz bi sesimiz çıksa gerçi pek takmıyorlar ama ne bilim işte. Ne kadar çaresiziz ya Rabbim yardımcımız olsun 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • İ
            İibf @falanfilan Son düzenleyen:

@falanfilan inşallah hocam. Rabbimiz kolaylaştırın inşallah işlerimizi. Allah ilgilenen arkadaşlardan razı olsun öncülük edilmeseydi zordu

falanfilan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • falanfilan
              falanfilan @İibf Son düzenleyen:

@i̇ibf gerçekten öyle hepsinin emeği büyük. Önderlik edenlere çok teşekkür ederiz. Bu durgun giden ömrümüze hareketlilik kattılar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • M
                malik Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Merhaba arkadaslar biraz once AKP grup baskanvekili Ahmet Aydın ile gorustum biz alan çalışanların 13 aydır ilan beklediğimizi. Kendisi
                durumu ilgililere aktaracağını söyledi ben ısrarla Cumhurbaşkanımıza iletilmesi konusunda ricada bulundum ama ne kadar etki etti bilmiyorum sadece bize dua edin dedi 🙂

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                • İlanbekleyenbiri
                  İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

Ben de gazete ilanını Mv adayına gösterip okutcam Sabah gazetesi olması iyi oldu dikkate alırlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • veblenist
                    veblenist @İibf Son düzenleyen:

@i̇ibf hocam haberlere çıkmak bu sorunu çözmez. Birkaç dakika birkaç bir şey diyeceğiz. GUY ilanı da çözmez. Bu foruma yakın zamanda katıldım ama çok insanla konuştum. Çoğuyla özelden konuştuk. Bence o insanların çoğu GUYda çalışayı hak etmiyor, vizyonları daha geniş ama çaresizler. Bizim ülke olarak vizyona ihtiyacımız var. Eğer bu işlerin planı programı yapılsaydı zamanında ya da gerekli imkanlar yaratılsaydı böyle olmazdı. Neyse.

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • G
                      guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

@malik tepkisi ne oldu acaba?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • F
                        Fernando Reges @gökyeleli Son düzenleyen:

@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı

@james-buchanan eylul de askerlik geldi 80 alesim var tezli yuksek lisans baslatamadim. Tezsiz de dunyanin parasi. Kyk kredisinin geri odemesi de geldi. Ayrica 1000 tl sgk ya da borcum var.
                        Ulan yazdiklarimi okuyunca geldi aklima bunca strese ragmen aklima iyi ki kendimi balkondan asagi atmamisim.

Askerlikten korkma dostum senin için kurtuluş olur.1-2 ay alışma süreci sonrasında kafa dinlersin.Bahsettiğin ortamdan uzaklaşmak için tam bir rehabilitasyon ortamı.Tek mesele kurum sınavına çalışabilmek

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• H
                          Hamidiye @malik Son düzenleyen:

@malik inşallah iletir hocam.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • İ
                            İibf @veblenist Son düzenleyen:

@veblenist haklısınz hocam da işte artık bi umut ne yapacağımızı şaşırdık 😞

• K
                              kuşçubaşıeşref @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri 28 yaşındayım bu sene 3 mülakattan elendim 3. Senem söyleceklerim bu kadar daha gençsin yolun uzun

İlanbekleyenbiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • Inflexible
                                Inflexible @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri 6 haziranda başvuru sistemi tekrar açılacak daha sonra pişman olmamak adına başvur derim

• M
                                  malik Hazine ve Maliye Bakanlığı @Hamidiye Son düzenleyen:

@hamidiye insallah hocam hepimizin temenisi
                                  bir an once ilanların gelmesi

• M
                                    malik Hazine ve Maliye Bakanlığı @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru ilk başlarda inşallah gelir bekleyin dedi ben kpps puanimizi daha kullanmadigimizi soyleyince durumu iletirim dedi ama ne kadar inandirici bilemem

• İlanbekleyenbiri
                                      İlanbekleyenbiri @kuşçubaşıeşref Son düzenleyen:

@kuşçubaşıeşref sorun zaten sınava mülakata girememiş olmak
                                      Atanmayı geçtim kurum sınavına giremedim yani kpssden 50 alan bi adamdam farkım yok o da giremedi ben de

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Z
                                        zenginmemur Son düzenleyen:

Dostlarım bizi bu hale getiren malum zihniyettir.Düşünuyorum sebep belli.Tek sıkıntı elmizden bir sey gelmiyo.Guy vmy dguy duy muy mhuy düşünsenize bu ilanlar gelseydi simdi kosturma icinde olur bir sekilde zman gecerdi.

• Z
                                          zenginmemur Son düzenleyen:

Aldatıldık ne diyodu mezun atanan arkadaşllarimiz en kötü guy olursun.Şimdi guy denilen meslek en az alım yapan yer oldu.Neden politikalrin yüzunden

• K
                                            kuşçubaşıeşref @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri bir sürü sınav girmiş olarak sana söyleyebilirim ki girdiğim sınavlar mülakatlar sadece tecrübe kazandırdı manevi olarak her zaman başarısız yazısını veya adının liste de olmayışını görmemeyi daha çok kazandım aslına bakarsan bıkkınlık var bende yine kpss hazırlanıyorum yine her şeye sıfırdan en baştan başlamak zorunda kaldım ve lafın bittiği yerde en çok duyduğum şey hayırlısı buymuş nasip değilmiş

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 464
                                            • 465
                                            • 466
                                            • 467
                                            • 468
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 466 / 607
                                            • İlk ileti