BOTAS 71 Isci alimi
-
@keynesinruhu başvurusu süresi geçti dostum. işkur üzerinden yapılıyordu başvurular.
-
@jakojoko hocam denetleyen kim haftada 3 gün gelip birbirini idare ediyorlar
-
Mülakata girmeye hak kazananlar ne zaman açıklanacak? Herhangi bir tarih var mı bilinen?
-
Bende ankaraya basvuru yaptim arkadaslar. Simdi iskura girmistim mesaj gelmis aynen yazani aktariyorum
"mulakata hak kazanma
Basvuru yaptiginiz ... nolu ilanin nihai listesine girdiniz. Kamu kurulusunca yapilacak kontrolde belgeleriniz uygun bulunursa sinava katilabilirsiniz" -
Onumuzdeki hafta aciklanir tahminimce mulakat yerleri ve tarihleri
-
@zeybek3764 Kaç puanla başvuru yaptınız?
-
@zeybek3764 hocam msj iskur sisteminden mi yoksa cep telefonunuzami geldi
-
@flouriess10 hocam mesaj direkt olarak cep telefonuna sms olarak geliyor. Eğer nihai listeyi görmek isterseniz de iskurun sitesinden iş basvurularim kismindan ilanı açıp sayfanın alt kısmından görebilirsin.
-
@bambamm Kaç puanla kapattığını yazıyor mu hocam ?
-
@öğrenci evet hocam kimlerin mülakata kaldığı ve her birinin puanı yazıyor listede.
-
@öğrenci 89.15 puanla hocam
-
@flouriess10 bana iskurun sitesinden geldi telefona birsey gelmedi
-
@bambamm bana neden msj gelmedi ki iletisim sekli olarak ozellikte cep tel dedim ama ?
-
@zeybek3764 listeye girenlere mesaj geliyor hocam listede yoksa biz gelmiyor. Eğer listedeyseniz ve mesaj gelmediyse profilinize numaranizi yanlış kaydetmiş olabilirsiniz.
-
Birde arkadaslar mulakatlarda teknik sorular mi geliyor? Yoksa rutin mulakat tarzinda mi ilerliyor bilginiz var mi?
-
@bambamm listeye baktim simdi girmisim teli de kontrol ettim dogru ve tercih edilen de ama anlamadim bende neden msj gelmedigini
-
@zeybek3764 mesaj gelmemesinin sorun teşkil edeceğini sanmıyorum hocam kafanızı takmayin.
-
@bambamm tamam sagolun hocam peki mulakat tarzlari hakkinda bilginiz var mi?
-
@zeybek3764 yok hocam bir bilgim ama en son alımlarda mülakata giren bir kac tanıdık var onlardan bilgi alabilirsem paylaşırım burada.
-
@bambamm cok iyi olur hocam cok sagolun