Evet arkadaslar basvurular sona erdi herkes icin hayirlisi olur insallah.
zeybek3764 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
@guyan-gelmiş insallah hocam cok sagol acikladigin icin. Gecen merkezide olmamisti bakalim artik son sanslarimiz hakkimizda hayirlisi olsun
-
@calii bende mugla icin soruyorum ama ses seda yok artik pazartesi ogrenecegiz bisey kalmadi
-
RE: BOTAS 71 Isci alimi
Botas engelli ve eski hukumlu alim ilaninda nihai listeye giren adaylar icin sitesinde duyuru yayinlamis. Sozlu sinav tarihleri ve yerleri belirtilmis ayrica getirilmesi gereken evraklarla ilgili bir de liste var. Sanirim bizim ilanimiz icin de surec bu sekilde ilerleyecek.
-
@nfs evraklar incelendikten sonra botasin reski sitesinde tekrar liste yayinlanacak diye biliyorum bende ama mulakatlar hakkinda bir bilgim yok
-
Listeler botas resmi sitesinde aciklandi. Mulakat tarihleri evrak kontrolu sonrasinda belirlenecekmis
-
RE: 2018/1 ataması
@antimülakat hocam 4001 lerde kaca duser tahmininiz varmi
zeybek3764 tarafından gönderilen son iletiler
-
Evraklari teslim eden varmi mulakat tarihleri ile ilgili duyum aldiniz mi
-
Ben ilk gun basvuru yaptim herhangi bir uyari vermedi ucretide yatirdim sistemde gozukuyor suan basvurum
-
@antimülakat hocam 4001 lerde kaca duser tahmininiz varmi
-
@ynsclk92 yani onceki mesajlarimi gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama ben 3 yerde yorum yazdim simdiye kadar biri kyk grubu biri botas grubu biri burasi ve ucunde de belirttigim puan ayniydi 89.15 bence baska biriyle karistiriyor olabilirsin ayrica muhendisim iktisatla uzaktan yakindan alakam yok.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun
-
@figo102009 kardes ben 89.15 ile bekliyorum kendi bolumumde aca aca 4 5 kadro acmis oda gelmesi zor ve benim gibi bekleyen malesef onlarca yuksek puanli arkadas var o yuzden 4001 de yazacagim :(( aylardir bekledigimiz kadrolara bakin malesef yine birsey cikmadi
-
Listeler botas resmi sitesinde aciklandi. Mulakat tarihleri evrak kontrolu sonrasinda belirlenecekmis
-
@nfs evraklar incelendikten sonra botasin reski sitesinde tekrar liste yayinlanacak diye biliyorum bende ama mulakatlar hakkinda bir bilgim yok
-
Botas engelli ve eski hukumlu alim ilaninda nihai listeye giren adaylar icin sitesinde duyuru yayinlamis. Sozlu sinav tarihleri ve yerleri belirtilmis ayrica getirilmesi gereken evraklarla ilgili bir de liste var. Sanirim bizim ilanimiz icin de surec bu sekilde ilerleyecek.
-
@consensus bende cevap bekliyorum ama basvuran yada bilgisi olan yok sanirim
-
Arkadaslar iskurun yayinladigi nihai listeye girdim bundan sonraki surec nasil isleyecek herahngi bir evrak fln gondermek gerekiyormua?