Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Seçimden önce atamayı yaparlar mı acaba ?
-
@bigcaptain biraz zor hocam bence
-
@bigcaptain ben ümitliyim 2 - 3 ay sürer demişlerdi güvenlik soruşturmasını seçimlerden önce 2 ay dolmuş oluyor.
-
@mercan Cevabınız için saolun hocam . Bir gelişme veya duyum alırsanız buraya yazar mısınız ?
-
@bigcaptain rica ederim hocam, elbette yazarım.
-
@paretowilfredo hocam merhaba, detayları sorabildiniz mi uzman arkadaşınıza?
-
Arkadaşlar merhaba. Her hangi bir gelişme var mı? Birde kendi aramızda iletişimin daha hızlı sağlanması için watsapp grubu kuralım mı?
-
@gamer06 merhaba, henüz birşey duymadım ben merakla beklemedeyim. Ayrıca WhatsApp grubuna sıcak bakmıyorum hocam
-
Yok mu işe çağırılan, yedek çağırılan ?
-
Güvenlik soruşturmalarıyla ilgili bir gelişme öğrenebilen var mı ?
-
@bigcaptain malesef yok
-
@mercan Sürecin bu kadar uzaması normal mi sizce ?
-
@bigcaptain normal hocam, daha uzun süren arkadaşlar tanıyorum. Seçim sonuçlarına bakılırsa sayın bakanımız çok büyük ihtimalle mecliste milletvekili olarak kalacak, bu durumda da bakanlığı bırakacak. Süreç nasıl ilerler bilemiyoruz, ne desek boş.
Hocam var mı bir duyumunuz? @paretowilfredo @Antimülakat -
@bigcaptain Kamuya atanmadaki güvenlik soruşturmaları min. 2 ayda, max. 4 ayda tamamlanıyor. Süre ise genelde İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde yoğunluktan ötürü soruşturmalar geç tamamlandığı için çok değişken oluyor. Soruşturması yapılan grup içerisinde böyle büyük illerde ikamet eden aday sayısı fazla oldukça soruşturmanın süresi de doğal olarak uzuyor. Toplu alımlarda örneğin 15 kişinin soruşturması bitse bile İstanbul'dan gelecek 2 kişinin soruşturmasının 2 ay gecikmesinden ötürü diğer 15 kişi de bu durumdan habersiz başlamayı bekliyor. Kurumlar genelde toplu başlatıp toplu eğitim verdiği için ayrı ayrı başlatmamayı tercih ediyor.
*Bu istatistikler tahminidir ve son 2 yıldır yapılan alımların getirdiği deneyimlere dayanmaktadır.
-
@odtüsbky evet, bunları diğer atama başlıklarında da okumuştum hocam genel bilgiler ama yine de teşekkürler cevap için. Özellikle bizim atama ile ilgili bir duyumu olan var mı onu merak etmiştim. Mesela yine aile bakanlığına alınan kamu denetcileriyle ilgili burada açılan başlığa baktığımda önce gvs lerle ilgili duyum alındığını akabinde işe çağırıldıklarını okudum.
-
Merhaba arkadaşlar ,
Emniyeti ya da bakanlığı arayip herhangi bir bilgi alan var mi ? Bura unutuldu gibi sanki .
-
@bigcaptain seçimden önce aramıştım, açmıyorlar malesef.
-
Merhaba ,
Yeni bakanda goreve basladi .Ayin 20 si olursa tam 3 ay olacak . Acaba yeni teşkilatlanma mi bekleniyor ?
-
@bigcaptain merhaba hocam, hala yeni bir haber yok bizim atamayla ilgili. Adminleri 2 kere etiketleyip soru sordum yukarıda görmüşsündür, onlardan da cevap yok.
-
@mercan Anladim hocam , napalim biraz daha bekleyecegiz o zaman