Haklı Olana Hak Teslim Edilmeli! MHU 3.600 Ek Göstergeyi Hak Ediyor.
-
Arkadaşlar mali hizmetler uzmanları gerek giriş sınavları, gerekse uzman olmak için geçtikleri aşamalarla 3.600 ek göstergeyi fazlasıyla hak eden mesleklerden bir tanesidir. Dernekleri bünyesinde bize ulaşım sağlayarak bu konuda haber yapıp yapamayacağımızı sordular. Biz de bu durumu memnuniyetle karşıladık. Çünkü tercihiniyap ailesi olarak göz ardı edemeyeceğimiz en önemli şeylerden bir tanesi: Haklı olana o hak teslim edilmeli anlayışımızdır.
https://www.tercihiniyap.net/haber/mali-hizmetler-uzmanlari-3600-ek-gostergeyi-hak-ediyor
-
Hak ettiklerinin en kısa zamanda verilmesi gerekmektedir, sonuna kadar destekliyoruz. Ancak böyle her meslek için ayrı ayrı başlık açmak yerine hepsi tek başlıkta mı toplansa acaba? Malum a grubunun en büyük handikaplarından biri öğretmenler kadar organize olamamamızdır.
-
@tüpçüü kesinlikle katiliyorum.. mhuy, guy, sgdy vb klasmani yakin mesleklerin hepsi birlik olmali
-
Arkadaşlar ben guy falan değilim ama guy mhuy ve agk denetmenliği gibi meslekleri yapan arkadaşlar nasıl öğretmenlik gibi 3 ay tatili olan haftada 2-3 gün iş çalışan bir mesleğe ya da polislik, imamlık gibi çok da niyelik aranmayan işlerde çalışanların kendilerinden daha yüksek özlük haklatı olmasına nasıl susabiliyorlar? Yani guy ya da sgk vs’de olan arkadaşlar bana kurumdaki bu uygulamaya dair iç sesler nasıl söyleyebilir mi?
Yani daha çok çatlak sesler mi var yoksa ölüm sessizliği mi? Düpedüz haksızlık resmen.
-
@attila-the-hun sgk özelinde konuşursak denetmenlerin hepsi rahatsız ama birlik olma adına dernek üzerinden hak arama cabasindayiz diyebilirim. Ancak şu sıralar dernek üzerinde de baskı var pasif kaldıkları yönünde. Diğer kurumlar için bir malumatim yok maalesef.