YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
-
@aliveli teşekkürler hocam
-
Selam arkadaşlar bugünkü sınav umduğum gibi geçmedi o yüzden eski sonuçlarla yetinmek zorunda kalıyorum. Önceki Ales ea puanım 80, yds puanım 77,50 bu sonuçlarla iyi bi üniversitede yüksek lisans yapma ihtimalim yüksek mi bilenler cevap yazarsa sevinirim.
-
@kutuphaneci06 Bölümünüz nedir?
-
@aliveli kamu yönetimi Ankara Sbf mezunuyum
-
@kutuphaneci06 şansınız var hocam ales eskiye göre daha zor, yds normal düzeyde, ortalama belirleyici oluyor.
-
@aliveli ortalama da orta düzeyde 2,70
-
@kutuphaneci06 şansınız var hocam.
-
@aliveli tşkler hocam bakacaz artık
-
@kutuphaneci06 hocam ben de sbf iktisat mezunuyum, bizim okul geçen yıl iktisat bölümü için ales say puanından 80, dil puanı olarak da 75 istemişti. En yüksek puanları da iktisat tan istemişti. Kamuda ales 65 yada 70 di dil puanı da yine 65 filandı sanırım.Gazi üni. filan düşünürseniz orası zaten hayli hayli olur.
-
@kussesi tşkler hocam cevap yazdığınız için aslında bu puanlarla her yere başvurulabiliyor çünkü istedikleri taban puanları düşük tutuyorlar ancak şartları tutturmak kesin alınmak anlamına gelmiyor maalesef
-
@kutuphaneci06 öyle tabi hocam. Ben Gazi'de başladım sadece yazılı sınav yaptı,mülakat yoktu. Bizim okuldan mezun olanlar için çok zorlayıcı bir sınav değildi. Kolaylıklar dilerim
-
İstanbul Üniversitesi için yüksek lisans şartlarını bilen var mı?Çevresinde yapan bilgi verebilecek olan varsa çok makbule geçer.
-
@eomer istanbul'un haziranda başlıyor başvuruları, ales 65,dil 50 istiyordu sanırım. Bölümden bölüme değişiyor,bazı bölümlere sadece mülakat yapıyorlar bazı bölümlere hem yazılı sınav hem mülakat yapıyorlar hocam.
-
@kussesi Anladım hocam sağolun. Dil istemeyen bir bölüm olursa başvurmayı düşünüyorum.
-
@eomer rica ederim, kolaylıklar diliyorum
-
YTÜ insan kaynakları, inovasyon ve girişimcilik alanlarında yüksek lisans yapan ya da tanıdığı olan var mı arkadaşlar?
-
Beni Ales mahvetti. 69.77 puan. Not ort: 81,80.
Bir de kamu yönetimi mülakatlarında ne soruluyor genellikle arkadaşlar? -
@corleone yönetim bilimi, yerel yönetimler, siyasi düşünceler tarihi ve siyaset bilimi derslerinden geliyor.
-
düşük ales puanı ve yds şartı istenmeyen bildiğiniz üniversiteler var mı acaba ?
-
Gazi sosyal bilimler hala neden ilan vermedi acaba alım yapmayacak mı?